Ga naar inhoud

AMD

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

AMD's prestaties

  1. Daar staat 896 mb. Dus dan lijkt het me inderdaad ook aannemelijk dat ik nu 32-bit OS heb (al zie ik het nergens expliciet staan ook niet bij de locatie die extreemlolo aanwees). In ieder geval bedankt voor de hulp. Het advies is dus even het ram geheugen upgraden, ik heb al gezien dat ik daar voor een paar tientjes klaar mee kan zijn. Nog wel even de vraag, is het echt noodzakelijk minstens 1gb ram geheugen of draait het ook wel op minder?
  2. Hallo! Dit is mijn eerste post hier en ik heb even gezocht naar dit probleem maar ik kon niet echt wat vinden, alvast mijn excuses als het wel ergens staat. Mijn vraag is de volgende. Ik heb op dit moment een laptop met de volgende specificaties: AMD Turion ™ 64 X2 Mobile Technology TL-50 Kloksnelheid: 1.60Ghz, 896 MB Microsoft Windows XP Professional Versie 2002 Service Pack 3 Wat ik wil is mijn xp upgraden naar Windows 7 professional. Echter zo het lijkt heb ik een 64 bit processor (toch?). Nu weet ik dat er 32 en 64 bit versies zijn. Alleen de 64 bit versie vraagt minstens 2 gb ram en ik heb bijna 1 gb. Dus het lijkt me het handigst gewoon de 32 bit versie te installeren. Vraag 1: geeft dit problemen? Draait mijn laptop op dit moment een 64 bit XP versie (en hoe kom ik erachter of dit zo is) en wordt het dan lastig te updaten naar een 32 bit? Of is het gewoon zo dat mijn laptop 64 bit geschikt is, maar wel een 32 versie van XP draait nu? vraag 2: Weet iemand of met mijn processor kracht windows 7 professional normaal draait? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.