Ga naar inhoud

marnie72

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marnie72's prestaties

  1. dat heb ik gedaan en er komt een lijstje met host naam en ip adres en dergelijke. Ik kan dat niet kopieren naar hier en ben dat ook niet van plan,want dat wil ik toch eigenlijk voor mezelf houden. Wat wil je daarvan weten dan?
  2. Als ik dit intyp bij uitvoeren, dan gaat er een schermpje open maar gelijk dicht.??
  3. Nee niks veranderd, gewoon oude pc eraf nieuwe erop aangesloten.
  4. Helaas blijft het resultaat het zelfde. valt nog steeds na 1 uur weg.
  5. Dat vakje om energie te besparen staat hier aangevinkt.
  6. Hoi, Op de nieuwe PC staat Windows XP Professional
  7. Hoi, Hoop dat het goed is gegaan. Ik hoor het wel. marnie1.txt
  8. Hallo, Ik heb gewoon een modem. Ik heb sinds kort een nieuwe PC , op onze oude PC kon ik uren achter elkaar online spelen. Sinds we de nieuwe PC hebben word ik er na 1 uur afgegooid. We hebben gewoon de oude PC afgesloten stekkers en dergelijke eruit gehaald nieuwe PC opgehaald stekkers endergelijke erin en draaien maar. Alles werkt gewoon perfect ,alleen na 1 uur wordt ik overal eraf gegooid. Modem staat webstar op.met kabel provider zeelandnet. Netwerkkaart???? waar en hoe kan ik dit zien.
  9. Beste Forum bezoekers, Ik heb een probleem dat na ongeveer 1 uur elke keer het internet wordt verbroken. Wij spelen veel online spelletjes op spelpunt en als ik b. v darts aan het spelen ben word ik er na een uur afgegooid. En dit is niet alleen bij spelpunt maar bij alle sites waar ik op kom. Spelpunt bezoekers zeggen dat mijn instellingen niet goed staan ,en ook ververstijd of zoiets. Wie kan mij hier aan helpen?wat moet ik veranderen of iets anders doen. graag duidelijke uitleg want echt ervaring met computers heb ik niet. Hopelijk kan iemand mij helpen want als je aan het spelen bent en je wordt er elke keer afgegooidben je snel beu. Groeten Niels
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.