Ga naar inhoud

franciscus1

Lid
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

franciscus1's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Beste, ik zou op een oude desktop PC (windows vista) windows live mail willen installeren , staat nu windows mail op , worden dan de mails die nu staan onder windows mail behouden (ben ik dan niets kwijt ?)krijg ik dan 2 mailprogramma's te zien of wordt windows mail overschreven door windows live mail ? en kan ik die mails dan later overzetten naar windows live mail ? de lay-out van windows live mail is veel beter en makkelijker om een mail account toe te voegen . thanks.
  2. Ben er nu toch ingeslaags om te printen vanaf mijn Samsung Tablet .(heb een HP e-printer aangeschaft ,model 5520 ) Heb de volgende SW geinstalleerd ; Google cloud for android en HP e-print for android .Het printen van mails ging al ,daar ge de mails naat het e-mail adres van de printer kunt sturen. Voor het printen van een web-site doe ik nu het volgende :Op de website ga naar printen dan selecteer PdfMyUrl (wordt omgezet naar een PDF formaat) , klik hier om af te drukken ,actie voltooien met HP e-print en Print .Er zullen nog wel andere mogelijkheden zijn , maar dit werkt wel voor mij .
  3. Beste , zou graag vanuit mijn Samsung tablet (android 4.0) willen printen ,(printer HP 5520 WI-FI e-printer ) maar krijg deze printer niet geconfigureerd op de tablet . Mijn mails printen lukt wel , daar ik deze dan naar het mail-adres van mijn printer kan sturen .Als ik echter bvb een web-site wil printen , en naar printen ga (op de tablet ) heb ik niet de mogelijkheid de HP 5520 te selecteren . Heb reeds e-print (voor android )en google cloud geïnstalleerd . Op mijn laptop (win7) geen probleem daar ik de SW van de printer zelf kan installeren . Iemand een oplossing ? thks
  4. Heb IE9 geinstalleerd en inderdaad nu kan ik wel mails afprinten !!! , dus zullen we maar IE9 laten staan en kan het probleem gesloten worden , Allen bedankt voor het oplossen van dit probleem
  5. Geprobeerd met een ander account , maar het probleem blijft hetzelfde , grtz
  6. Alle updates geinstalleerd , zonder pos. resultaat . Heb vroeger is IE9 geinstalleerd , maar vond de lay-out minder overzichtelijk dan IE8 , misschien kwestie van gewoonte ?
  7. link onder windows live solution center : printproblemen onder WLM
  8. Windows live solution center is er mee bezig , maar zeker nog niet opgelost grtz.
  9. Heb volledig nieuwe drivers geinstalleerd voor de printer , maar zonder pos. resultaat !!
  10. Via webmail kan ik de mail wel correct afdrukken , met de volledige inhoud
  11. Heb een mail laten afdrukken naar XPS Document writer ,gesaved als een document . Indien ik dit document dan bekijk heb ik daar ook niet de inhoud van mijn mail !!! enkel de hoofding van de mail ! Om een gewoon document af te drukken geen enkel probleem , dus ik denk dat het geen probleem is met de drivers .
  12. Is een HP PSC 1200 all-in-one ---------- Post toegevoegd om 16:12 ---------- Vorige post was om 16:06 ---------- Is met mijne andere printer "HP PSC 1315 All-in-one " ook hetzelfde
  13. Heb geen problemen om een "word" document af te drukken , de hoofding van mijn mails ( van ,naar, onderwerp )drukt hij wel af, maar de inhoud niet !! . kan de mail ook in een word document plakken en afdrukken . Dus ik denk dat er geen probleem is met de printer zelf of de driver ?
  14. Volgende browsers staan op mijn laptop : IE 8 ;Mozilla Firefox ; en Google Chrome , verder hebben der geen andere opgestaan , thks
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.