Ga naar inhoud

Wap

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wap's prestaties

  1. Hi, Het merk is Toshiba 1 TB HD. Type PX1396e-3T01. Er is geen cd-rom bijgeleverd. Gr.
  2. Ik heb de driver gevonden en verwijdert. Na de HD opnieuw aangesloten te hebben wordt de driver opnieuw geinstalleerd. Echter ik krijg geen contact met mijn HD. Er is dus contact vanaf mijn HD naar mijn PC. Waarom kan ik dan de HD niet zien? Hoe kan ik hem handmatig koppelen. Bij voorbaad dank voor jullie hulp! Gr.
  3. Beste Raceman, Bedankt voor je hulp. Mijn HD staat niet bij apparaatbeheer. Ik heb gekeken bij zowel: Schijfstations, Systeemapparaten, DvD/CDROM stations en Computer. Ik kom hem nergens tegen. Op welke plaats worden de stuurprogramma's fysiek opgeslagen. Wellicht staat daar nog een corrupt bestand. Gr.
  4. Ja, de HD start normaal op. Je hoort hem draaien en het lampje gaat van rood naar blauw zoals hij dat normaal gesproken ook doet. De koppeling wordt echter niet gemaakt. ---------- Post toegevoegd om 10:06 ---------- Vorige post was om 10:04 ---------- Nee, ik kan de HD nergens terugvinden. ---------- Post toegevoegd om 10:18 ---------- Vorige post was om 10:06 ---------- USB poort werkt. Ik heb de HD ook op een andere notebook aangesloten. Je zou verwachten dat hij zich dan opnieuw gaat installeren. Echter zonder succes.
  5. Bedankt, Ik heb USB-kabel gecontroleerd en zelfs de HD met een ander kabeltje aangesloten. Zonder resultaat.
  6. Hoi experts, Ik heb een Toshiba externe Harddisk van 1Tb. Ik heb eergisteren mijn laptop afgesloten en tijdens de shutdown de harddisk uitgezet. Gisteren bleek dat mijn harddisk niet meer verschijnt in het scherm "mijn computer"Ik kom hem ook niet tegen bij apparatenbeheer. De HD boot wel normaal en het lauwe lampje brand. Hij is alleen niet zichtbaar en lijkt dat de HD niet gekoppeld wordt. Ik werk met XP. Wie kan mij aan de oplossing van dit probleem helpen? Mvgr. Wim
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.