Ga naar inhoud

vechtertje0

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vechtertje0

  1. Nee. En wat helemaal vreemd is, sommige programma's werken nog (van vroeger), en andere niet meer. Maar geen van die programma's staat in de software-lijst. De logica is echt wel zoek. Vervelend.
  2. Sluit windows volledig af, of sluiten alleen Excel, Word, ... zich direct af? Want normaal gezien sluit je windows toch niet af, voordat je eerst alles opslaagt?
  3. Hallo iedereen Ik heb wegens een serieus probleem windows opnieuw moeten installeren. Ik heb dezelfde gebruikersaccounts toegevoegd als voordien (windows herkende ze duidelijk want er werd zelfs dezelfde alfbeeldingen als vroeger (zelfgemaakte) aan toegevoegd. Maar jammer genoeg creëerde windows wel een nieuwe hoofdmap voor elk account. Ik heb nog wel mijn hoofdmap van vroeger (met de structuur van vroeger), en ik zou deze graag toewijzen als map voor mijn account. Hoe doe ik dit? Korter gesteld: hoe wijs je een map toe aan een gebruikersaccount? Alvast bedankt Maarten
  4. Ja, bv. Quake 4 kon ik daarstraks spelen, maar kwam niet in lijst van geïnstalleerde software. Maar het ziet er naar uit dat als ik de programma's opnieuw installeer ze er wel in verschijnen. Jammer genoeg kan ik niet ieder programma verwijderen nu, omdat ik niet van alle programma's 'uninstall' vind.
  5. Hallo iedereen, gisteren had ik een serieus probleem met mijn PC, waardoor ik de System Recovery tool (via HP) heb moeten gebruiken. Die had windows precies terug geïnstalleerd. Alle gebruikersaccounts waren verwijderd, maar bv. netwerkinstellingen bleven wel overeind. Net zoals alle programma's. Nu heb ik wel een probleem met die programma's. De meerderheid is namelijk nog steeds geïnstalleerd, maar ik kan ze niet terugvinden in de lijst "Software" via configuratiescherm. Bijgevolge kan ik ook bepaalde programma's niet verwijderen. Is dit op te lossen, en zo ja, hoe? Alvast bedankt, Maarten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.