Ga naar inhoud

Charlier300

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Charlier300

  1. Kijk anders hier eens even zal je zeer zeker verder helpen. Alleen de handelingen in tegenovergestelde richting doen. FAT32-bestandssysteem omzetten naar NTFS | Binaries4all Usenet handleidingen
  2. En leraren licenties etc. Inieder geval iedereen die in de computer wereld zit kan er terecht. Weet ik van mijzelf namelijk ik bestel er ook alles.
  3. Je zou ook eens op Slim.nl kunnen kijken. Daar kost de software nog minder. Ik bestel al mijn software daar. Kijken kost niets en kan je veel geld besparen.
  4. Ja ben ik inderdaad nu aan het testen met zo'n oudje CTF scherm hihi. Klein maar fijn zeggen ze. Op dit moment heb ik met de oude monitor geen problemen dus denk werkelijk dat ik een nieuw TFT schermpje moet aanschaffen. Toch bedankt voor het mee denken.
  5. De gegevens kun je uiteraard altijd redden en tijdelijk op een andere schijf opslaan. (extern) Wat het beeldscherm betreft moet je misschien even configureren om een eventueel aanwezig conflict tussen beide beeldschermen op te heffen..
  6. Dat is juist het probleem mijn vorige Keyboard is kapot. Versleten naar 12 jaar trouwe dienst. Jip zolang had ik dat keyboard hij heeft menige desktops en monitoren meegemaakt. Maar ik begin het vermoeden te krijgen dat mijn monitor ook kapot is. Hij heeft ongeveer 13121 brand uren erop zitten na 2,5 jaar. En aan de andere kant twijfel ik er weer aan omdat hij het gewoon doet als ik de stekker uit het stop contact trek en er weer in steek. En als ik hem eenmaal werkende heb dan werkt hij perfect geen trillingen of uitval. Reboot gaat ook gewoon totdat ik hem helemaal uitzet. Beeld blijft dan raven zwart en de power led blijft groen branden.
  7. Nee als deze update niet overeenkomt met jou processor dan kun je hem gewoon verwijderen. Mocht je hierdoor problemen krijgen dan kun je deze update gewoon weer installeren. Ergens heb jij deze toch zelf geinstalleerd anders stond hij er niet. Lees altijd eerst voordat je iets accepteerd en installeerd want voor je het weet haal je van alles binnen.
  8. Oke thanks. Dan ga ik de verschillende versies eens onderzoeken heb ik wat te doen lol.
  9. Volgens mij heeft de starter versie toch ook de administrative tools of niet? Zelf werk ik namelijk niet met het starter exemplaar maar met de enterprise versie. Als er werkelijk zo'n groot verschil zit in beide dan moet ik toch eens alle versies van Windows 7 bekijken. Laat me even weten of die tools erin zitten bedankt.
  10. nee hoor om de achtergrond in windows 7 te veranderen heb je geen tool nodig. Als jou versie van windows 7 correct is geinstaleerd zal de oplossing van Jean-Pierre moeten werken. Deze versie van windows verschilt namelijk niet veel van zijn voorgangers. Het enige nadeel is dat windows 7 meer met omwegen werkt dan bijvoorbeeld XP.
  11. Heb je de HDD wel juist geconfigureerd in het BIOS? Dit klinkt namelijk heel vreemd. Veel HDD schijven doen dit automatisch maar nog lang niet allemaal die moet je nog handmatig invoeren. Kom dit namelijk geregeld tegen op mijn werk. Ik vergat erbij te vermelden dat ook je interne batterij defect kan zijn. Hierdoor is deze niet meer in staat om alles te onthouden in het cache/geheugen. De batterij kan gewoon op zijn (meestal na een jaar of 10) maar ook diverse stroomstoringen kunnen hier de oorzaak van zijn. meestal is deze batterij van het type CR2032. Dit even zodat je makelijker voor een ander kunt kijken indien nodig. Maar let wel op neem niet automatisch aan dit dit ook jou type batterij is.
  12. Dit is eerder een driver probleem van je videokaart. Of je hebt niet de laatste driver geinstaleerd of je scherm resolutie is fout. Het is aan te bevelen om beiden eerst even te controleren. Dit is namelijk geen serieus probleem waar je jou zorgen om moet maken.
  13. Ja klopt met CCcleaner krijg je inderdaad de bestanden weg na enkele scans. Ik persoonlijk geef de voorkeur aan een snellere manier van opruimen. Vooal omdat met dergelijke tools de prefetch bestanden vaak blijven zitten. Persoonlijk ga ik naar start en dan zoeken. (alle bestanden en mappen) Vink bij de opties ook de verborgen bestanden aan en voer microsoft office in op de zoekbalk. Je krijgt nu alle bestanden van Office te zien die je dan handmatig kunt verwijderen. Maar bedenk wel dat je alle office bestanden krijgt dus ook die van openoffice. Dus ga niet zomaar alles weg gooien. Mocht je niet genoeg ervaring hebben dan zou ik toch de CCCleaner gebruiken.
  14. Dit is best eenvoudig op te lossen. Ga naar start en druk rechter muisknop op deze computer. In het popup scherm kies je beheren ga dan naar schijfbeheer en je ziet daar je externe harde schijf staan. Van daaruit kun je de schijf formateren. De oorzaak waarom jou pc de schijf niet vind is omdat je mogelijk een Fat 32 schijf hebt. Formateer deze via de schijfbeheer naar NTFS en je pc zal daarna in staat zijn om de schijf een station aanduiding te geven. Waarom? Fat 32 is nog een oude schijfindeling en is voor de huidige computers niet te lezen waardoor hij eigenlijk een ghost is. Hij is er wel maar kan niet gelezen worden. Dit probleem komt vooral voor met harde schijven die met TB's werken (Terabite)
  15. Beste mensen. Sinds 3 dagen heb ik een irritant probleem met mijn monitor. Deze start namelijk niet meer op als de pc helemaal uit heeft gestaan. De powerled van de monitor blijft branden, het beeld is compleet zwart en aan/uit schakelen gaat niet. De enige optie is de stekker uit de stopdoos trekken en weer insteken. Dan doet de monitor het gewoon en heb ik geen problemen. Omdat ik geen beginner ben heb ik al bijna al het mogelijke gecontroleerd en geconfigureerd. Hardware beheer geeft geen enkele fout of defect aan en mijn logboeken melden ook geen vreemde dingen. Drivers zijn up-to-date, videokaart is 6 maanden oud (zoals de hele pc eigenlijk want die heb ik zelf in elkaar gebouwt) Mijn monitor is van het merk/type Chimei CMV 946 A. Het enige dat ik vervangen heb is mijn keyboard deze is nu van Thrust met het type KB-2200 Multimedia Scroll Keyboard. Het is van belang om dit keyboard te vermelden omdat mijn monitor probleem optrad na de installatie van het Keyboard. Ondanks mijn kennis in de pc wereld ben ik nu dus ten einde raad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.