Ga naar inhoud

Aimé

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aimé's prestaties

  1. Bedankt Deejayke, Eens op de voorgestelde site geweest en daar de raadgevingen gevolgd om langs veilige modus op te starten, daar kwam dan een nieuw wachtwoordvak van administrator bij, en daar ben ik nog niet ingeweest en heb daar da n ook geen paswoord van.Het enige dat op de notebook staat van software is Mapsource van Garmin, Bitdefender antivirus, Skype en misschien iets voor foto's op te slaan. Kan er iets veranderd zijn met de updates die ik van de eerste twee heb gekregen want de keer nadien als ik hem opstartte vroeg hij meteen een paswoord.En daar ( wat bij XP normaal leeg zou moeten zijn) een nieuw paswoord inzetten lukt dus ook niet want ik kan niet bij de gebruikersaccount geraken en als je dit niet weet zou volgens de site je nog een zwaarder probleem hebben. k'Ben benieuwd naar het volgende antwoord van jullie( wat ik trouwens apprecieer hoor) om me verder te helpen. Aimé
  2. Dit had ik nog niet gedaan en juist geprobeerd maar helpt ook niet
  3. Sorry voor het laat reageren, maar was vergeten door te sturen. Ik krijg het wachtwoordvak na het windowslogo. Het verwijderen van de batterij heb ik al eens uitgevoerd doch ook zonder resultaat.
  4. Dag Jürgen. Dit is nu het probleem, hij start gewoon op en vraagt het wachtwoord en verder kan ik niets beginnen.Heb al geprobeerd van persoonlijke paswoorden in typen maar weet zeker dat ik geen wachtwoord ingezet heb.
  5. , Hallo PChelpforum. Ik ben in bezit van een notebook Samsung n120 maar gebruik deze zelden bij motorreizen. Dinsdag eens gebruikt voor internet en terwijl de laatste updates laten opladen. Donderdag terug eens willen gebruiken maar hij vraagt nu een wachtwoord en dat heb ik nooit aangemaakt. Wat kan ik nu doen om deze terug te kunnen gebruiken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.