Ga naar inhoud

jheyvaert

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jheyvaert's prestaties

  1. Het probleem is er inderdaad nog steeds We hebben recovery cd's
  2. 1. XP 2. Het probleem is drie weken geleden begonnen 3. Ik heb geen wijzigingen aangebracht, behalve de download van iTunes update, die trouwens niet wil werken. 4. Ik heb een systeemherstel uitgevoerd naar een tweetal maanden terug.
  3. Tot voor kort probleemloos op iTunes gewerkt (8.0.2.20). Nu de nieuwe versie 9.0 gedownload. Deze installatie geeft steeds foutmeldingen van allerlei aard, en wil niet werken. Ik werk in Windows XP. Kent iemand oplossingen hiervoor?
  4. Bij het opstarten van de PC krijg ik telkens de volgende melding: "In Sync Manager is een fout opgetreden en moet worden afgesloten". Wat is hier aan de hand, en hoe krijg ik dit opgelost?
  5. Bij het opstarten van de computer krijg ik telkens de melding "Fout bij het laden van de TCP MIB-bilbliotheek". Hoe kan ik dit herstelle? Of, als het niets uitmaakt, hoe raak ik van die melding af?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.