Ga naar inhoud

trieske

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

trieske's prestaties

  1. Dat klopt, de topcom stekker van de laptop zit meestal alleen in een stopcontact. Die van de computer zit samen met andere stekkers in een blok. Ik ga dit morgen eens proberen om dit anders te doen. Bedankt, ik hou je op de hoogte of het lukt!
  2. Ja voor beiden wordt zo'n stekker gebruikt. De laptop is een compaq met windows vista. De pc is een maxdata met windows XP
  3. Hallo, wij hebben een internetverbinding van telenet via topcom stekkers. Er is dus 1 centrale stekker en dan kan je in elk stopcontact een pc aansluiten aan weer zo'n stekker. Op onze pc valt geregeld ( meerdere keren per dag) het internet weg en soms loopt het programma waarmee je bezig bent ook vast maar dit is niet zo vaak als het wegvallen van de internetverbinding. Het rare is echter dat mijn dochter op dat moment gewoon met de laptop verder kan werken want hierop valt internet niet weg. We hebben al een poging gedaan met een andere stekker maar dit lost het probleem niet op. Verder gaat alles normaal en snel. Hopelijk heb ik voldoende informatie gegeven en kan mij iemand helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.