Ga naar inhoud

punkrock71

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

punkrock71's prestaties

  1. Jawel het werkt terug maar heb wel een volledige herinstallatie moeten doen. Het resetten loste het probleem niet op.
  2. Het probleem is niet opgelost. Integendeel zelfs, na het resetten werken mijn snelkoppelingen op het bureaublad e. d. niet meer Ik moet nu altijd via de google startpagina gaan om ergens op te raken. En een volledige herinstalatie van windows lukt ook niet meer. Bedankt voor de " gouden tip".
  3. Ik gebruik Google Chrome als browser
  4. Hallo, als ik via youtube of facebook filmpjes bekijk verdwijnen de kleuren altijd en kan ik aleen maar kijken in zwart wit. Ik heb ook al de nieuwste versie van Adobe flash player gedownload maar dat helpt niet.
  5. Heb een volledige herinstallatie van Windows gedaan en het is in orde nu .
  6. Ik gebruik Windows 10 en kan iTunes niet herinstalleren
  7. Hallo, als ik mijn harde schijf leegmaak, staat Windows er nadien dan nog op? Of moet ik dat dan opnieuw installeren? Thnx.
  8. Hallo, als ik mijn google chrome startpagina aanklik verschijnt er altijd de pagina van iStartSurf, en als ik daarop dan iets intik om te zoeken kom ik altijd terecht op een pagina van vi-view.com. Hoe moet ik die rommel er terug af krijgen?:mad:
  9. Heb een herstelpunt aangemaakt en alles werkt terug zoals voorheen, thnx !!!
  10. punkrock71

    miserie

    Hallo, ik heb een scan gedaan met malwairebytes en nu staan sommige letters niet meer juist op het toetsenbord, als ik op de letter w klik verschijnt er de letter z en zo van die dingen. De lay out van mijn pc is veranderd van windows 7 naar windows xp of iets in die aard en mijn windows live mail krijg ik niet meer geopend. Hoe krijg ik deze rotzooi opgelost :mad::mad:
  11. punkrock71

    juist typen

    Hallo, hoe zet ik de twee puntjes bovenop de letter e in bvb Belgie? Alvast bedankt.
  12. Hallo, het balkje rechts op het scherm om naar boven en onder te scrollen werkt bij sommige pagina's niet meer. Hoe krijg ik dit opgelost? Grtz
  13. Hallo, ik heb Google crome voor m'n internet maar dat werkt de laatste dagen zeer traag. Hoe kan ik dit oplossen?
  14. Ja maar niet op de manier zoals het er voordien opstond.
  15. Hallo, ik kan mijn Windows live mail nergens meer terugvinden. Kan u mij verder helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.