Ga naar inhoud

punkrock71

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door punkrock71

  1. Het probleem is niet opgelost. Integendeel zelfs, na het resetten werken mijn snelkoppelingen op het bureaublad  e. d. niet meer Ik moet nu altijd via de google startpagina gaan om ergens op te raken. En een volledige herinstalatie van windows lukt ook niet meer. Bedankt voor de " gouden tip".

  2. Hallo, ik heb een scan gedaan met malwairebytes en nu staan sommige letters niet meer juist op het toetsenbord, als ik op de letter w klik verschijnt er de letter z en zo van die dingen. De lay out van mijn pc is veranderd van windows 7 naar windows xp of iets in die aard en mijn windows live mail krijg ik niet meer geopend. Hoe krijg ik deze rotzooi opgelost :mad::mad::mad::mad::mad:

  3. Hallo, ik heb een tijdje geleden Google chrome ingesteld als mijn standaard internet browser. Maar als ik deze terug verwijder kan ik de snelkoppelingen op mijn bureaublad niet meer openen en kan mijn laptop de bestanden niet meer vinden. Ik zit dus eigenlijk vast aan Google chrome en ik vind dat deze mijn laptop vertraagt. Kan er iemand mij aub helpen?:bawling:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.