Ga naar inhoud

Lebuin

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lebuin's prestaties

  1. Ik dacht al dat het daaraan lag (het internet is inderdaad ook behoorlijk traag. Max 4Mbps met 95% ontvangst, terwijl het aan de kabel tot een kleine 30Mbps gaat). Bedankt voor de bevestiging.
  2. Hoi Sinds dit jaar gebruiken we met drie verschillende gezinnen (studentengezinnen van 2-3 personen) een gemeenschappelijke draadloze router. De huizen staan dicht bij elkaar en hebben slecht geïsoleerde muren, dus bereik is geen probleem. Nu is het wel zo dat de router heel vaak stopt met werken. Onze laptops geven aan dat ze nog wel contact hebben met de router, maar "beperkte verbindingsmogelijkheden", wat resulteert in geen internettoegang. De router resetten lost het probleem dan tijdelijk op. Ik weet het merk en type niet, want die staat ergens anders, maar ik weet wel dat het er een vrij oude is. Kan het zijn dat de router overbelast wordt omdat hij door te veel mensen gelijktijdig wordt gebruikt? En zou een nieuwe router kopen dit probleem dan oplossen?
  3. Nero geïnstalleerd en dit werkt perfect. MagicISO en Burn4Free werken nog steeds niet, maar ik neem aan dat ik alles wat ik wil, ook kan doen met Nero. Hartelijk bedankt!
  4. Het programma detecteert geen enkel probleem.
  5. De driver in de link lost het probleem niet op. Alles blijft hetzelfde werken (of niet werken) als tevoren. Ik betwijfel dus of het aan de driver ligt.
  6. Op de DVD-lade staan drie verschillende logo's die duidelijk aangeven dat het een DVD-schrijver is (DVD Multi Recorder, Compact Disc ReWritable, DVD+Rewritable, zo'n dingen). Verder is het ook mogelijk te schrijven met Windows Explorer. Wilt dit dan zeggen dat ik een foute driver heb? (Volgens apparaatbeheer bevat de laptop een TSSTcorp CDDVDW TS-L633C ATA Device)
  7. Ik heb sinds kort een nieuwe laptop (Toshiba Satellite C650D) met daarop Windows 7, maar ik heb nog wat problemen met de DVD-schrijver. CD's en DVD's lezen is geen probleem. Windows 7 komt ook met een standaard schrijfprogramma, geïntegreerd in Windows Explorer. Dit werkt ook naar behoren. Andere programma's (ik heb tot nu toe enkel MagicISO Burner en Burn4Free geprobeerd) lijken echter geen toegang te hebben tot de DVD-schrijver. Deze programma's zeggen mij steeds dat er geen beschrijfbare CD of DVD in de lade zit, hoewel dat wel het geval is. MagicISO is bijvoorbeeld wel in staat een iso-bestand te maken van een CD in de lade. Ook andere programma's hebben toegang tot het lezen van CD's en DVD's. Enkel schrijven is een probleem. Iemand een idee hoe dit kan komen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.