Ga naar inhoud

Robbie24

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Robbie24

  1. Bij het opstarten komt ook het scherm met Boot MGR is missing maar ligt dat omdat mijn partities niet goed staan met die G Parted en er geen besturingssysteem opstaat of is mijn harde schijf kapot als hij dat als boodschap geeft op de laptop
  2. Ik kan alleen maar Primary en extended nemen maar logical kan ik jammer genoeg niet kiezen. Ik kan daar niet aan bij logical, NTFS kan ik kiezen maar wat doe ik mis om toch nog die logical te kunnen kiezen bij de partitie ---------- Post toegevoegd om 11:55 ---------- Vorige post was om 11:51 ---------- de partitie bij G Parted
  3. Hallo Het is Service Pack 2 die op de XP CD staat. maar als ik hem inlees in die laptop kan ik alleen maar Windows Repairen maar de setup laat hij niet toe. ---------- Post toegevoegd om 09:38 ---------- Vorige post was om 09:36 ---------- Ok alvast bedankt, Ik ga het zo eens via de bios proberen.
  4. Hallo Ik had een vraag. Is het mogelijk om een laptop waar standaard windows vista op staat te formatteren in windows xp. Ik heb de cd van windows xp geprobeerd in die vista laptop maar telkens als ik wil formatteren geeft hij aan dat er geen hard disk in zit om te formatteren. Hij laat het dus niet toe. Is er een bepaalde instelling die ik moet maken in windows vista om het wel te doen lukken. In windows vista start de laptop normaal op en alles werkt perfect, behalve dat ik niet naar XP kan formatteren. Is dat officieel wel mogelijk of kan je alleen maar uprgraden naar windows 7. Graag had ik wat meer advies erover. Groetjes en alvast bedankt.
  5. Hallo Ik ben wat in de Bios aan hett rondneuzen geweest en mijn temperatuur van mijn oude Pentium 4 computer staat op 18° voor het moederbord en rond de 20° voor de CPU volgens de Bios van mijn pc. Nu was mijn vraag hoe ver mag je gaan met uw temperatuur om te overklokken en hoe begin je er het beste aan. Kan je gewoon de CPU snelheid aanpassen. Ik kan kiezen tussen Auto of Manual. Of is het niet aan te raden dat te doen. Graag had ik wat raad en info erover. Hieronder wat gegevens over mijn systeem. Moederbord is Asus P4B533 CPU: Pentium 4 waarvan de kloksnelheid is: 2,69 Ghz Alvast bedankt
  6. Oké, alvast bedankt voor de weblink. Ik zal het zeker lezen en bekijken en hopelijk ga ik het beter begrijpen die subnetmaskers en IP Adres berekeningen.
  7. Hallo Ik hoop dat iemand mij kan helpen met de vraag waarmee ik zit betreffende netwerken. Ik zou graag een IP Adres willen berekeningen en het subnetmask ervan. Maar kan iemand mij wat meer uitleg geven over hoe de formules in elkaar zitten van een IP Adres berekening want ik lees veel op het web maar ik snap niet hoe ze aan bijvoorbeeld aan een Klasse A netwerken en het Subnetmask komen van bijvoorbeeld. 255.0.0.0. als subnetmask 255.0.224.0 Hoe komen ze aan die 224 als mask of 248 of nog andere getallen kunnen het ook zijn in een subnetmask. Ik hoop dat iemand mij meer uitleg kan geven over een IP adres berekening. Alvast bedankt ---------- Post toegevoegd om 20:44 ---------- Vorige post was om 20:43 ---------- Eventuele weblinks waar meer info opstaat zou ook handig zijn.
  8. Ok bedankt voor de weblink, dan ga ik er zeker eens naar kijken.
  9. Ok bedankt, maar er kan ook een ander merk geheugen in de laptop als van Dell zelf dan, als het type die SO DIMM DDR 2 800 Mhz maar goed is of ben ik mis ?
  10. Hoe kan ik die sidebar uitschakelen in windows 7 en ik wou nog vragen mijn Dell laptop ondersteunt SO DIMM DDR 2 Ram geheugen van 800 Mhz. Gaat er dan elk merk in of moet dat van Dell zelf zijn het type geheugen. Kan ik ook Kingston of Corsair geheugenlatjes erin stoppen. En waar moet ik nog naar kijken bij geheugenuitbreiding. Mijn Dell laptop heet Inspiron 1545.
  11. Ja dat klopt het vraagt veel geheugen maar mijn CPU als die niets aant doen is dan is dat ongeveer 1 of 3 %. Het is echt het Ram geheugen dat soms redelijk hoog in verbruik is in het bureaublad alleen als ik kijk bij taakbeheer. Ram staat tussen 800 en 1,20 GB daar tussen zit mijn verbruik van Windows 7 64 Bit en 2GB Ram systeem wat ik bezit. Het is dus misschien handig om geheugen uit te breiden. ---------- Post toegevoegd om 17:06 ---------- Vorige post was om 17:04 ---------- Als ik een 4 of 5 tal taken tegelijk gebruik dan zit ik makkelijk aan 1,60 GB van geheugen in gebruik in Windows 7 met 64 bit.
  12. 64 Bit stond er zo op toen ik die laptop van Dell heb gekocht. maar is 2 GB veel te weinig om met windows 7 64 bit te draaien. Neemt de 32 bit van windows 7 minder veel geheugen minder in beslag dan de 64 bit ?
  13. Ok bedankt, ja mijn intern geheugen bedraagt 2 GB Ram en dat draait onder Windows 7 64 bit. En ik dacht moest het zijn dat ik aan mijn limiet zit van mijn geheugen dat die virtueel geheugen mij goed zou helpen zodat de computer minder traag wordt als ik virtueel geheugen instel denk ik dan.
  14. Ok bedankt en heeft dat veel invloed in prestaties van de computer, door het virtueel hoger in te stellen dan 4000 en 10 000 wat kan dat nog uithalen. Gaat de pc iets sneller pictogrammen of programma's openen daardoor. of zou die 4000 zeker voldoende als waarde moeten zijn.
  15. en hoe hoog mag je gaan erin. Ik heb nu de 4000 en 10 000 ingegeven. Hoe hoog kan en mag je gaan bij virtueel geheugen als uw harde schijf dat toelaat.
  16. Kan er ook meer van je Ram Geheugen gebruikt worden door je virtueel geheugen te vergroten ik bedoel, gaat hij minder Ram in Windows 7 in beslag nemen door het virtueel geheugen hoger in te stellen.
  17. Ok das goed, bedankt nogmaals dan ga ik het zo proberen in te stellen in Windows 7.
  18. Alvast bedankt voor de reactie, Ik ga dat virtueel geheugen zeker uittesten, maar wat kan je er als maximum waarde instellen en waarvoor helpt het virtueel geheugen van een pc of laptop voornamelijk als je het vergroot.
  19. Hallo Ik heb een vraag over mijn Dell Inspiron Laptop met Windows 7. Het type is De Dell Inspiron 1545, maar ik zou graag wat meer grafisch geheugen willen. Bestaat er een mogelijkheid om in deze laptop een ander videokaart te steken of kan je alleen videokaarten in computer torens vervangen? Of is er misschien in de bios van de laptop iets in te stellen waardoor mijn grafisch geheugen hoger kan worden ingesteld. Momenteel is dit 32 mb en als ik bij beeldscherm opties kijk dan zie ik dat er 32 mb is toegewezen als videogeheugen maar er is nog 780 mb beschikbaar om toe te wijzen als totaal grafisch geheugen. Wat wordt er precies mee bedoeld met die 780 mb of is het onmogelijk om grafische kaarten te vervangen in laptops. Alvast bedankt Groetjes
  20. Ok alvast bedankt voor de snelle reactie.
  21. Hallo Ik had een vraag over Wireless Lan verbinding waar ik mee zat. Tegenwoordig bestaan er USB Sticks die zorgen dat je op iedere computer draadloos internet hebt. In mijn laptop zit die draadloos internet ingebouwd dus dat is geen probleem. Maar kan ik door middel van zo een Linksys USB stick bijvoorbeeld draadloos internet op iedere Desktop computer ook hangen via een USB poort om zo internet te hebben op mijn desktop toren pc. Ter informatie mijn desktop pc heeft geen netwerkkaart, is dat noodzakelijk om draadloos internet via USB te kunnen installeren op een computer. groeten Robbie
  22. Ok alvast bedankt voor je reactie hier nog wat info over mijn computer Mijn moederbord is een Asus P4B533 met 6 PCI sloten. en mijn videokaart is niet zo snel, ik gebruik mijn computer voornamelijk voor audio opnames, maar ik heb een GEFORCE NVIDIA kaart meer bepaald de MX460 van GEFORCE. Heeft dat iets te maken met overklokken, want het is voornamelijk de processor die ik sneller zou willen maar ik besef wel dat het gevaarlijk is. En de prijs heb ik nog niet bij stilgestaan. Wat kost een goede koeler of andere voeding ongeveer ? Alvast bedankt
  23. Hallo Ik wou vragen of er nog goede koelers en voeding bestaan voor een pentium 4 omdat er nu tegenwoordig allemaal dual core en quad core processors zijn vroeg ik mij af of ze voor pentium 4's nog koelers en voedingen verkopen. En is het aan te raden met een goede voeding en koeler te overklokken, want dat was eigenlijk mijn bedoeling. Mijn CPU is pentium 4, 2,66 ghz. Wat zijn goede merken van koelers en voedingen want daar ken ik niet zo veel van ? Alvast bedankt Groetjes
  24. Ok, ik zal dat seffes online zetten omdat ik op die computer geen internet heb die Pentium 4 pc, kan ik het ook downloaden op mijn laptop en op een usb stick zetten die Everest want ik ken er niet veel van van die Everest en ik wil mijn pc liever niet beschadigen door er te veel downloads op te zetten enzo ---------- Post toegevoegd om 16:17 ---------- Vorige post was om 16:17 ---------- want ik heb ook geen virusscanner op die P4 PC omdat die uiteraard geen internet heeft
  25. Ik heb de P4B533 mainboard met 2GB DDR Ram erin, ik heb gekeken binnen in pc maar die hyperthread northwood denk ik niet dat ik kan maar alleszins ik gebruik heb voornamelijk voor audio en midi bewerking, dus knippen en plakken van audio muziek stukken en ik krijg alles gedraaid met mijn pc maar processor loopt rap naar zijn limiet bij het laden van veel programma's. ---------- Post toegevoegd om 14:08 ---------- Vorige post was om 13:59 ---------- Ik ken photoshop CS3 niet zo goed maar ik denk dat je het daar mee kan vergelijken, zware toepassing of effecten in mijn geval nemen vee CPU en ook al zijn die progs niet zo jong meer, ze nemen allemaal makkelijk 512 mb ram in en 1 of 2 ghz processor enzovoort en dan kan ik dat maar 1 of 2 keer laden, zit heel snel aan 85 of meer % daarmee wou ik overclocken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.