Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

WENKAT

Lid
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. hey guys tijdje geleden maar als er geen problemen zijn moet je er geen zoeken hé,ik heb zopas een oude pc weer opgestart met een moederbord uit een andere oude IBM pc?hij draait goed maar ik geraak niet op internet,geen ethernet controller,hoe kan ik nu die driver vinden van dat moederbord?
 2. weet niet wat het gedaan heeft maar als ik een pic wil wijzigen via eigenschappen krijg ik niet alle keuze's?als ik op bladeren zou klikken weet ik niet waarheen ik moet
 3. ja eigenlijk wel,sommige van mijn snelkoppelingen in werkbalk favorieten of op bureaublad zijn witte blaadjes met een e teken,daar zou ik willen het juiste symbool krijgen voor bijvoorbeeld een automerk of leverancier,op sommige staat er al een juist maar ik vind ze niet terug om te verplaatsen.
 4. hallo weet iemand hoe je pictogrammen die websites gebruiken kunt gebruiken voor andere-dus eigenlijk je koppelingen voorzien van andere pictogrammen-waar vind je deze terug? alvast bedankt voor enige reactie.
 5. tot nu toe alles gevonden,heb wel met een windows cd moeten opstarten want ik geraakte niet uit de recovery(geen backup meer te bespeuren) alvast groten dank
 6. hallo iedereen,wie zou mij kunnen helpen om mijn laptop terug in de originele configuratie te brengen?Het betreft een IBM Thinkpad X31.Er is geprobeerd geweest om hem via een bootdisk te herstellen maar dan krijg je de melding dat de recovery onvindbaar is.(Origineel is het een laptop die als autodiagnosetoestel gebruikt geweest is en daarbij was een bootdisk en "restauration" DVD).Nu is er in tsstijd wel een gewone XP pro opgeplaatst geweest maar bij het verslepen van vensters bv komt het beeld wat achter,ook werken de blauwe IBM toesten niet zoals het hoort.Hoe kan ik hem nu weer als nieuw en met alle functies krijgen?Ik kan wel beroep doen op zo'n tweede toestel die als diagnose apparaat dienst doet maar dat is ingesteld met een franse versie van windows.
 7. sta op het punt een nieuwe laptop te kopen met windows 7,om xp mode te kunnen gebruiken voor oude programma's moet het een pro of ultimate zijn, het programma dat ik wil kopen heeft de vermelding alleen op vista en xp te draaien 32 bit,heeft een windows 7 64 bit versie daar nu invloed op of moet deze dan ook 32 bit zijn:hmmmm:
 8. heeft het zaakje opgelost zonder problemen dus uw handleiding werkt perfect
 9. zal eerst eens vanavond deze handleiding gebruiken en zien wat het geeft
 10. hoe kun je nu het gemakkelijkst alle favorieten uit IE8 overbrengen naar een tweede pc
 11. bij verdere pogingen kreeg ik zelfs een blauw foutscherm maar heb de code niet overgenomen,dan toch maar enkel xp eropgezet.
 12. ben al eens begonnen maar bij de keuze van partitie zag ik niets staan alhoewel er 2schijven inzitten met elk twee partities?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...