Ga naar inhoud

Reds

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reds's prestaties

  1. Hallo Toedeloe, ik heb het volgens jouw methode gedaan,(eerder heb ik andere methodes gedaan van anderen die niet lukten , was al van plan het apparaat terug te brengen) bedankt ervoor , en warempel het ging ... Ik heb alleen een ander nummer gebruikt , het nummer van het apparaaat dat ik heb t..w.50599 Moet nog wel even kijken waar ik de negatieven gezet heb in welke map. En ze bekijken op kwaliteit. gr Ruud
  2. Hallo ik heb net ook een digital image copier gekocht en bij mij wewrkt hij ook niet > ik heb de zelfde klachten >> Wat te doen. Ik ga hem maar weer terug brengen bij Aldi Of hebben jullie al een andere oplossing?? ---------- Post toegevoegd om 22:50 ---------- Vorige post was om 22:49 ---------- Heb er ook ene gekocht bij mij valt het niet eens te insatlleren.. Dus zoke ook een oplossing.. ---------- Post toegevoegd om 22:55 ---------- Vorige post was om 22:50 ---------- Hoi en heb je inmiddels al een oplossing ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.