Ga naar inhoud

Kevin2

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Kevin2

  • Verjaardag 08-09-1989

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Vista, Win 7, Linux
  • Monitor
    Samsung SyncMaster 940BF
  • Moederbord
    abit in9 32x-max wifi
  • Processor
    Intel Core 2 Quad Q660
  • Geheugen
    4 GB
  • Grafische Kaart
    nVidia GeForce 8800 GT
  • Harde Schijf
    Samsung 500GB
  • Geluidskaart
    onboard
  • Behuizing
    Coolermaster Cosmos S

Kevin2's prestaties

  1. Hier kan je de handleiding en drivers (installatie cd) vinden.
  2. Geraak je nog in windows of start hij elke keer opnieuw op als save & exit hebt gedaan. probeer je toetsenbord een uit te trekken en dan opnieuw op te starten.
  3. Wat je zeker al eens kan proberen is je office verwijderen en opnieuw installeren. Dit duurt niet zo heel lang en kan veel problemen verhelpen. ---------- Post toegevoegd om 17:52 ---------- Vorige post was om 17:49 ---------- Iemand anders heeft net dezelfde fout als jij en hij had alle add-ons uitgeschakeld in internet explorer. Toen hij ze weer inschakelde gingen de updates wel. Dit kan je misschien ook eens proberen.
  4. Vul maar iets in in de eerste 5 cellen en druk daarna naar rechts dan springt de focus naar de volgende rij Dit effect wordt bereikt door een stukje code namelijk: Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range) If ActiveCell.Column = 6 Then Cells(ActiveCell.Row + 1, 1).Select End If End Sub Hier staat gewoon dat als een cel in kolom 6 geselecteerd wordt dan krijgt de eerste cel op de volgende rij de focus ---------- Post toegevoegd om 11:07 ---------- Vorige post was om 11:02 ---------- Klik op de Microsoft Office Button (linksboven), en klik dan op Excel Options. Klik op Popular, en selecteer daarna 'Show Developer tab'. Er is dan een ribbon bijgekomen waar je op visual basic kan klikken Hier zie je de code en kan je ze eventueel aanpassen
  5. Welk type moederbord heb je? Als het scherm te vlug weg is om de code te noteren kan je het volgende doen: Als je het volgende doet blijft het blauwe scherm staan totdat de computer handmatig opnieuw wordt opgestart. Ga naar start>configuratiescherm>systeem. klik nu op het tabblad geavanceerd en klik op de knop instellingen bij opstart en herstel instellingen. Haal nu het vinkje weg bij de computer automatisch opnieuw opstarten
  6. Wat is de code van de bluescreen? De code zou op dit moeten lijken ***STOP: 0x0000000E of iets gelijkaardigs
  7. De volgende werkwijze werkt zeker voor vista, ik denk dat deze in windows 7 niet anders is. Ga naar het configuratiescherm --> Systeem en onderhoud --> systeem links op het scherm ga je 'Geavanceerde Systeeminstellingen' zien staan, klik hier op. In het tabblad Geavanceerd zie je een groep 'Opstart- en herstelinstellingen' staan. Klik hier op 'Instellingen...' Hier kan je het standaardbesturingssysteem kiezen
  8. Ik heb zelf onlangs Windows 7 geïnstalleerd en ik kreeg kort nadien ook een bluescreen en kon niet meer opstarten. In veilige modus kon ik gelukkig nog wel geraken, daar heb ik de driver van mijn grafische kaart verwijderd en wonderwel m'n PC starte terug normaal op. Als ik probeerde om de drivers te updaten kreeg ik gelijk een bluescreen. Ik vindt het nog altijd bizar, maar ik heb uiteindelijk de grafische kaart vervangen en alles werkt terug perfect.
  9. Weet je wanneer dit probleem is begonnen? Zoja heb je toen iets speciaal gedaan: software geïnstalleerd, hardware vervangen/geplaatst,... Kijk eens in je bios of je harde schijf bij de 'boot devices' staat, zorg ervoor dat deze als first boot device staat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.