Ga naar inhoud

Pieter0591

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Pieter0591's prestaties

  1. Bedankt voor je reactie nu heb ik wel avs video converter kan ik het daar ook mee doen en zo ja op wat voor manier ??
  2. Hoi Heb een film gedownload met nl subs maar bij openen van het bestand staat er apart bestand bij van nl subs als ik de video afspeel op de pc kan ik wel de subs toevoegen en is die ontertiteld maar als ik deze wil gaan branden krijg ik ze er niet bij en gebrand is er geen menu dat ik ze kan aanvinken is er iemand die mij kan vertellen hoe ik de ondertitels erbij kan voegen en deze ook kan branden verder moet ik er ook nog bijvertellen dat de film in avi bestand is gedownload en ik deze heb geconverteerd naar dvd b.v.d Piet
  3. Er is iets vreemds aan de hand want als ik alle bestanden doe vind ie het bestand wel en bij alle ondersteunende bestanden niet wat gaat er fout ???
  4. is dvd video hetzelfde ? Het is een beetje raar als ik alle bestanden doe zie ik de file wel maar doe ik alle ondersteunende bestanden kan ik het bestand nergens vinden wat doe ik fout ???
  5. Hallo Heb al verschillende DVDs kunnen weggooien omdat me niet lukt om een AVI bestand op mn dvd af te spelen op de pc ja maar op de dvd speler niet alles gelezen hier geproberrd maar het likt me niet graag hulp heb nero 9 moet ik deze avi film omzetten met een progamma of kan het ook anders graag hulp Piet:sad
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.