Ga naar inhoud

Account159

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Account159's prestaties

  1. Dat is nogal een brede zoekterm. Ik heb op een amerikaans forum gelezen dat de ervaringen niet al te positief waren, maar ik ben op zoek naar meer ervaringen en dan met name van het affiliate programma van Hostgator via Commission Junction. Dus als iemand me meer over dit onderwerp kan vertellen, graag. Vrij specifieke vraag, ik weet het. Ik ben klant van Hostgator, dat klopt. Ik ben geïnteresseerd in de ervaringen van Hostgator affiliates. Niet van Hostgator klanten.
  2. Hostgator (amerikaanse webhost) biedt fantastico aan. En dat is een one-click-installation script, waardoor je niet zelf hoeft te geen puzzelen. Simpelweg aanklikken wat je geïnstalleerd wilt hebben en op welke domeinnaam en dat is alles. Na het installeren van een Simple Machine Forum kun je gewoon addons uploaden en toevoegen aan je forum. Factuur van Hostgator krijg je via hun billing manager.
  3. Wie heeft er ervaring met het affiliate programma van Hostgator? Her en der lees ik op amerikaanse forums dat het vaak fout gaat met het uitbetalen van affiliates en het tracken van affiliate sales. Ik heb mezelf aangemeld op Commission Junction en ben daar op zoek gegaan naar Hostgator's affiliate programma. Hoop dat de commissies daadwerkelijk verwerkt worden via CJ. Wie promoot Hostgator als affiliate op dit moment?
  4. Sitebuilder. Een sitebuilder is een programma dat je helpt om de website te bouwen. Stap-voor-stap begeleidt de sitebuilder je om een nieuwe website online te zetten. Deze tool is bestemd voor mensen die nog geen kennis hebben van HTML, maar toch snel en makkelijk een website willen maken. Ik heb goede ervaringen met de sitebuilder van Hostgator. Bij Hostgator kun je ook gelijk een goedkoop hostingpakket bestellen voor je website. Hostgator is een goedkope webhost in Amerika met 24 uur live-chat support. Heb je hier vragen over?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.