Ga naar inhoud

Miky-Biky

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Miky-Biky's prestaties

  1. Het betreft een oude D-link DI-804, niet de DI-804HV.
  2. Hallo, ik zit met volgende probleem, ik wil een router installeren en in de handleiding staat dat ik in de LAN instellingen het 'automatisch configuratiescript gebruiken' moet aanvinken, als ik dat doe wordt het adres venster actief, als ik hier niets invul is het vinkje de volgende keer ik dit verster open weg. Wat vul ik het in voor een Belgacom account? Als in de router aansluit krijg een internet verbinding via deze router, router herstarten: geen probleem, modem herstarten: geen probleem, maar PC herstarten: is weg internet verbinding. Mvgr, Miky
  3. Zoals in mijn eerste mail stond had ik reeds een factory reset gedaan, eigenlijk al 3 keer. Vandaag alle moed bijeen geraapt en nogmaals een factory reset en plots had ik een internet verbinding, zelfs zonder iets aan de router in te stellen. Mvgr. Miky.
  4. Ik wilde een netwerkje maken en had een oudere router aangesloten en, naar ik dacht, alle instellingen goed gemaakt. Op het laatst wordt geadviseerd om het wachtwoord te veranderen wat ik ook heb gedaan. Alles opgeslagen en herstart. Geen internetverbinding! Even inloggen in de router was er ook niet meer bij, waar ik een paar minuten geleden admin als gebruiker kon ingeven zonder paswoord loop ik bij 'verbinding maken' al vast, admin werkt niet meer, admin met het nieuwe paswoord ook niet, mijn accountnaam met nieuwe paswoord niet... Achter gebruikersnaam vind ik een pijltje, als ik hierop klik dan komen alle hotmail en livemail accounts zichtbaar, deze met het nieuwe paswoord, kan niet inloggen. Factory reset bied geen verbetering. Weet iemand wat er fout gaat? Is dit nog een goede router voor Belgacom ADSL? Mvgr, Miky.
  5. Het werd nog erger, 's nachts zetten we alle spanning van de pc af, als we 's morgens de spanning terug op zetten dan begon de power led van de HDD te knipperen. Als dit stopte, na een minuutje, mochten we niet onmiddellijk de pc starten want dan deed ie het toch niet. Eerst nog 5 minuten extra wachten en dan starten was de boodschap. Een tijdelijke oplossing was de pc constant in de spanning laten zitten, dan starte hij onmiddellijk op, voor mij was de oorzaak duidelijk, het moest de voeding zijn. Voeding vervangen, gelijk meteen een zwaardere er in, van 250 naar 300W. Et voila, il est restauré. Enig minpuntje, de ventilator van deze voeding maakt wel een pak meer herrie dan de vorige.
  6. De startknop (?), geeft die niet alleen een puls: START? Is dit niet een maak contact, want echt uitzetten kan je er niet mee (of je moet het 5 seconden lang inhouden). Dat maak contact werkt, want op dat moment flikkert het power LEDje. Of bedoel je de echte aan/uit knop aan de achterzijde op de voeding? Aan deze denk ik dat het niet kan liggen, die werkt of werkt niet, wordt trouwens praktisch nooit bedient. Grtzz, M.
  7. Hallo forumleden, het gebeurt steeds vaker, als ik m'n pc wil opstarten dan flikkert het power LEDje net zo lang ik de startknop inhoud. Binnenin de pc hoor je het ook klikken, maar er start niets op. Zou het misschien de voeding kunnen zijn, die aan 't overlijden is? Grtzz, M.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.