Ga naar inhoud

Sneeuwbal

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sneeuwbal

  • Verjaardag 23-08-1964

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Win XP
  • Monitor
    Samsung SyncMaster 226bw
  • Moederbord
    ASUS P4g8x
  • Processor
    Intel 2.4 Ghz
  • Geheugen
    4x 512 Kingston PC2100

Sneeuwbal's prestaties

  1. Bedankt voor de snelle reactie... Ik had altijd het idee dat het mogelijk was om het interne geheugen aan te spreken als er meer was om mee te werken. Bij ons op het werk hadden ze de computers ook opgewaardeerd tot 2 GB (XP) en het AutoCAD programma en internet loopt nu als een trein........maar bij mij niet . Jammer....
  2. De titiel zegt het al, en hoef ik weinig aan toe te voegen. Welk programma is het beste om mijn videokaart te testen?
  3. Ik heb onlangs mijn interne geheugen opgewaardeerd van 1 naar 2 Gb. In BIOS en alle andere status overzichten staat dat het prima is gelukt. Maar ik heb het idee dat er nix is veranderd. Wat moet ik doen om mijn geheugen maximaal in te zetten bij alles wat ik doe? Hoe kan ik het geheugen toewijzen voor mijn videokaart bijvoorbeeld? Of om programma's soepeler te doen lopen, of wat dan ook? Het lijkt alsog hij nooit boven de 1Gb gebruik uitkomt....als ik kijk naar mijn grafische voorstelling van mijn geheugen gebruik. Staat er ergens een instelling verkeerd?
  4. Heb ik ook gehad en als laatse mogelijkheid heb ik toen de kloksnelheid van mijn processor terug gebracht van 2.4 naar 1.8 GHz. Dat heeft geholpen. Ik ben nog steeds opzoek naar het probleem maar nog nooit gevonden. Misschien helpt het ook bij jou...succes in ieder geval.
  5. Geachte heren van de raad, Om jullie enigszins een idee te geven van mijn hardware al ik de merknamen en type geven. Moederbord: ASUS P4g8X DeLuxe, Geheugen 2x 512 MB 266 Mhz PC2100 DIMM Kingston en 2 x 512 Mb 266 MHz PC2100 DIMM onbekend. Processor Intel 2.4 GHz Het geval is dat mijn computer de geheugens herkend in de BIOS en by de systeeminfo. Ik heb ze geinstalleerd op het MB zoals aangegeven in de handleiding. Het is in totaal 4x 512, dus ruim 2G intern geheugen. Mijn systeem zou sneller moeten reageren en minder problemen hebben als ik twee taken uitvoer. Ik heb een geheugen informatie programmaatje draaien met de naam TuneUp Memory Optimizer maar heb nog nooit gezien dat de 1 Gb wordt overschreden. Waarom hheb ik het idee dat de toeggevoegde 1 Gb gehheugen niet wordt gebruikt? Is er een programma dat mijn geheugen functioneren kan testen? Alvast bedankt voor een antwoord
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.