Ga naar inhoud

FrederikHendrik

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door FrederikHendrik

  1. Dat lijkt me duidelijk. Echter bedoel je dat er geen mogelijkheden meer zijn om mijn foto's te redden?
  2. dank voor je reactie. Heb ik geprobeerd, echter geen resultaat. Krijg bijv. bij Irfanview de melding: "can't read the file header unkown format or file not found" groet Fred
  3. beste, Na een ernstige comp.crash op C: kon ik ook mijn fysiek andere interne HD, waarop mijn foto's waren geBU, niet meer lezen. HD weggebracht bij bekende comp.shop. Na 14 dgn retour. Op meegegeven externe HD zijn gerecoverde JPG- en RAW-files gezet. Echter deze bestanden kunnen niet meer geopend worden; geprobeerd met div. viewerprogs. Krijg verschillende foutmeldingen, die allen erop duiden dat de progr. deze files niet herkennen. De namen van de gerecoverde mappen en files zijn correct, zo ook de aanmaakdata en grootte van de foto's. Wat kan hier nog aan gedaan worden om alsnog deze, voor mij zeer belangrijke, foto's te redden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.