Ga naar inhoud

zorroblauw

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

zorroblauw's prestaties

  1. Hallo, Wat is access..??? Ik heb de code inmiddels gevonden...je mag wel zeggen dat ik een zonnebril op had...gelukkig zag mijn zoon net waar de code stond...als je de box opend zit aan de zijkan van het gedeelte dat je eruit trekt een geelachtige sticker waar de code opstaat...ik zal in de loop van de dag nog een nieuwe poging wagen...mijn oprechte excuus dat ik nee beetje blind was en heel veel dank voor Uw hulp... Met vriendelijke groet Ben.
  2. Volgens mij heb ik beiden niet gekregen...zal [proberen duidelijk te maken hoe de verpakking eruit zag...een kartonnen doos met daarom plastic...indie doos zat een hard plastis doos die je open kon schanieren...mhet leek veel op een video band verpakking...met daarin alleen een cd en geel/oranje papier met onderaan een witte band met de naam en teken van Office...daarop kan ik ook niet de keycode vinden. Zou het meschien kunnen zijn dat er in die verpakking vergeten is iets te doen wat er wel in hoord zoals bijvoorbeeld de keycode...zo ja hoe kan ik die dan verkrijgen...?..ik heb het afgelopen zaterdag gekocht bij de Aldi...voor de prijs van 89.90 euro...maar dat opzicht lijkt mij geen probleem. Met vriendelijke groet Ben.
  3. Hopelijk stel ik de vrag op het juiste item...Ik wil Office 2007 voor Thuisgebruik en Studenten instaleren...maar waar vind ik de productie van 25 tekens...?? Met vriendelijke groet ZorroBlauw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.