Ga naar inhoud

Isabelle379

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Isabelle379's prestaties

  1. Als ik het zo goed begrijp kunnen er problemen ontstaan maar echt zeker is dit niet? Voor de rest is de performatie hetzelfde?
  2. Door de compatibiliteits problemen met office xp en outlook 2007 ben ik toch van plan om office 2007 aan te kopen. Alleen speelt de prijs me wat parten. Nu heb ik op de site van Computerpirates.com een OEM versie van Microsoft Office 2007 Small Business NL OEM (1-pack) gezien en die verkopen ze voor 218€ ipv de 546€ die je normaal zou betalen. Ik weet dat het een OEM versie is maar mijn vraag is nu waar juist het verschil zit.
  3. Zoals ik al eerder zei, ik heb windows 7 als besturingssysteem en dat blijft gewoon staan. Het is het office programma waar ik probs mee heb. De evaluatie versie van 2007 is verlopen en nu moet ik terug office XP installeren wil ik verder kunnen werken met excel, word, ... Op zich geen probleem was het niet dat mijn outlook nu niet meer werkt en ik mijn .pst van outlook 2007 niet kan lezen in outlook xp. Heb nu opnieuw installatie gedaan en ik ben alles kwijt. Ik kan het maar terug recupereren als ik de evaluatie terug installeer. Ik moet heel dringend een oplossing voor dit probleem aangezien ik zelfstandig ben en al mijn klantenmails en dergelijk vast zitten in die verdwenen .pst file. En ja, ik heb de .pst op voorhand al gebackuped, zover ben ik al. Mijn vraag is nu, met de office xp versie die er nu opstaat. Als ik enkel de bussinesversie van outlook 2007 aankoop is die dan compatibel met de office xp? Want ik ga geen 150€ betalen om dan nog altijd problemen te hebben.
  4. Hoe kan ik weten dat ik een Xp versie heb met service pack 2? Dus als ik het goed begrijp kan ik de xp installeren en dan de outlook aankopen en die 2 zouden perfect samen moeten kunnen werken? Ik heb het gisteren al geprobeerd en kan echt mijn .pst van outlook 07 niet lezen in mijn versie van XP. Er wordt een foutmelding weergegeven. ---------- Post toegevoegd om 11:26 ---------- Vorige post was om 11:16 ---------- Ik heb wel windows 7 staan als besturingssysteem en geen XP. Ik zou office XP weer op de laptop willen installeren en dat werkt blijkbaar niet samen met windows 2007.
  5. Heb onlangs de evaluatieversie van windows 2007 geinstalleerd, nu is die natuurlijk verlopen en heb toch beslist om bij XP te blijven. Probleem, mijn pst. file van outlook 2007 werkt niet in xp. Vind die ook nergens terug in mijn bestand. Voorlopig kan ik nog mails lezen in de geblokkeerde 2007 versie maar verder kan ik dus niets meer doen. Kan iemand mij zeggen hoe ik de .pst kan omzetten naar een xp compatibele versie? Ik weet dat je altijd vooruit kan gaan bij windows maar heel moeilijk achteruit. Het is ook een optie om enkel de Office Outlook 2007 met Business Contact Manager aan te kopen maar ik weet nu niet of dit kan samenwerken met xp en of je daar al een outlook versie moet voor op uw pc staan hebben. Alvast bedankt voor de snelle respons.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.