Ga naar inhoud

C.van Roekel

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

C.van Roekel's prestaties

  1. Ik heb gebruik gemaakt van de door U aangegeven driver, tevergeefs. De cd-rom die bijgeleverd werd is voor XP en er is een schriftelijke update bij voor Vista. Deze heb ik op Vista goed kunnen installeren, maar de truc gaat niet op voor Windows 7. In zoverre: ik krijg het programma, maar bij het punt Aquire film/dia verschijnt het betreffende venster niet en wordt aangegeven dat windows7 het bewuste stuurprogramma niet herkent en ondanks alle ingrepen blijft het resultaat negatief, ofschoon er op 'apparaten en printers wel het pictogram USB camera verschijnt. Ik mik dus eigenlijk op een update programma voor installatie op W7. Vriendelijk bedankt voor de genomen moeite. Chris.
  2. Ja dat is nu net het probleem; niemand geeft aan dat de converter niet compatable is. chris.
  3. LS. Al enige jaren gebruik ik een Vupoint ( Unovia) coverter om dia's en fotonegatieven op te slaan. Sinds kort ben ik van Vista naar Windows 7 overgestapt en hierbij lukt het niet het apparaat te installeren. De uitkomst is dat de USB-camera niet wordt herkend. Ik er iemand die hier een oplossing voor heeft kunnen vinden? Vriendelijke groet, Chris van Roekel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.