Ga naar inhoud

DTC ÐutchxD

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DTC ÐutchxD

  1. heeft er niks mee te maken maar is dat een standaard bericht? K'heb het al in 5 posts precies zo gelezen.
  2. Heel erg bedankt ik ben nu aan het downloaden, ik hoop dat het werkt!
  3. Ik heb ook draadloos. Maar ik heb het eerder gehad en dat was geen goeie verbinding maar wel 200kb/sec. Dus volgens mij kan het niet aan het draadloze internet liggen.
  4. Altijd als ik ga downloaden is mijn download snelheid iets van 900kb/sec. Maar als ik dan 10 sec wacht is het nog maar 10 tot 20 kb/sec. Ik gebruik firefox tips?
  5. Waarschijnlijk word morgen of overmorgen de nieuwe cd geïnstalleerd. Het bleek ook dat ik niet de goeie cd had.
  6. Nauw op die dell site is niet mijn pc (hoe die er uit ziet maar de service tag klopte wel). Ik heb geprobeerd maar dan krijg ik een foutmelding.
  7. Hoezo moest die key er eigenlijk uit Ben niet heel handig met pc's xD
  8. zat maar 1 key: in xD pc-helpforum.txt
  9. Waar vind ik dat? Want als ik met everst op moederbord druk krijg ik dikke wast lijsten dus waar moet ik dan op drukken?
  10. Misschien is de naam veranderd automatisch want dat had ik ook een keer namelijk.
  11. Hoi, Mijn geluid doet het niet. En ik wou drivers downloaden voor mijn geluidskaart, maar toen kreeg ik een melding dat als ik op doorgaan drukte dat mijn software ofzo beschadigd zou drukken. Ik drukte op doorgaan. Toen kreeg ik een blauw scherm als ik hem opstartte. Ik druk dan tijdens opstarten op f8 want dan kon ik weer verder gaan met de laatste instellingen die werkte. Maar ik heb nog steeds geen geluid mijn geluidskaart is: Analog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI Ik hoop dat ik snel geantwoord word! Ps. dit bericht staat ook in Windows. Ik weet niet of een dubbel post is toe gestaan!
  12. Hey, als ik wil opslaan met PhotoShop cs3 werkt dat niet want dan loopt het programma helemaal vast. Eerst werkte het perfect maar nu niet meer ik heb niks verander in de map ofzo. Dus wie kan mij helpen?
  13. Heeft de site geen drivers? Want dat is wel met Trust.
  14. Hoi, Mijn geluid doet het niet. En ik wou drivers downloaden voor mijn geluidskaart, maar toen kreeg ik een melding dat als ik op doorgaan drukte dat mijn software ofzo beschadigd zou drukken. Ik drukte op doorgaan. Toen kreeg ik een blauw scherm als ik hem opstartte. Ik druk dan tijdens opstarten op f8 want dan kon ik weer verder gaan met de laatste instellingen die werkte. Maar ik heb nog steeds geen geluid mijn geluidskaart is: Analog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI Ik hoop dat ik snel geantwoord word! Ps. dit bericht staat ook in Hardware. Ik weet niet of een dubbel post is toe gestaan!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.