Ga naar inhoud

even

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

even's prestaties

  1. Wouterskurtt: dit wou ik vragen ja, maar bij nader inzien gaat me dit niet verder helpen. Het zit zo: ik ben de dvd's van een reeks aan het kopieëren die ik uitleen. Nu is het zo dat dat bij sommige dvd's zonder problemen lukt met dvd shrink, maar bij andere wordt er een "foutmelding (cyclisiche redundantiecontrole)" gegeven bij het encoderen (na 50% of zelfs na 100%). Kan ik dit op de één of andere manier omzeilen, denk je?
  2. Hallo, Kan iemand me (simpel) uitleggen hoe ik een DVD kan opslaan op mijn harde schijf? Dank alvast
  3. Ik was je vergeten te bedanken voor je antwoord, edc! Maar ik kan het vanavond pas testen op de pc. Ik laat weten of het gelukt is. kweezie wabbit, ik zou op dit moment niet weten ...
  4. Hallo, De situatie is de volgende: we hebben een computer van een aantal jaar oud waarop enkele jaren geleden internet gebruikt is geweest van Belgacom. Nu willen we deze computer gebruiken met internet van Telenet. Enkel het kabeltje van het internet insteken is blijkbaar niet voldoende; wanneer we op het interneticoontje klikken, krijgen we namelijk telkens de melding "kan de server niet vinden". Wat moeten we doen? Alvast bedankt!
  5. Hallo, Ik heb een gratis mailadres bij www.easy.com. Nu ik vanmorgen wou inloggen, kwam er, nadat ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord had ingegeven, zo'n schermpje met 2 sleutels tevoorschijn waarin ik een login en paswoord moest geven om verbinding te maken met easy.com. Dit is voordien nooit gebeurd. Het gevolg is dat ik niet meer in mijn mail kan, want ik weet niet wat ik hier zou moeten invullen. Iemand raad? Dank alvast.
  6. Bedankt! Inderdaad héél duidelijk! En het werkt!
  7. Bedankt Segisoft. Ik heb dat ding gedownload, maar wat moet ik nu precies doen?
  8. Hallo, Ik ben nieuw hier en wist niet goed waar ik mijn bericht moest posten. Het gaat over het volgende: ik heb net een externe DVD-writer gekocht en zou nu graag enkele DVD's kopiëren. Het zit zo dat ik een DVD zou willen kopiëren met ongeveer 220 speelminuten op. Bij "eigenschappen" heb ik op de pc gezien dat de DVD 7,9 GB bevat Nu ging ik lege DVD's kopen en het maximum wat ik kon vinden is 4,7 GB. Ik veronderstel dat dit te klein is om deze DVD op te kopiëren? (het lukte ook niet toen ik het ging doen: het programma zei "kopieerfout") Bestaan er DVD's met grotere capaciteit? Of is het op de één of andere manier mogelijk om de inhoud op te splitsen (het gaat namelijk over een DVD met 2 opnames op)? Is het op één of andere manier mogelijk oom deze 2 opnames op afzonderlijke DVD's te kopiëren? Dank u alvast voor de hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.