Ga naar inhoud

suus1

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

suus1's prestaties

  1. ik weet niet wie mijn provider is. Het mailadres is gekoppeld aan een website. maar laten we het hier maar even bij laten. ik mail al via g mail, daar is mijn mailadres naar doorgelinkt. Ik vind alleen gmail onoverzichtelijk en werk liever met outlook. Als ik iemand wil mailen doe ik dat wel gewoon via "beantwoorden", want dan verzend hij wel goed. Ik elk geval bedankt voor je hulp en snelle reacties. groetjes vanuit warm curacao
  2. Ik vind het echt ongelofelijk hoe je dat gedaan hebt! Ik heb een Egelstalige outlook en bij mij heet het dus Tools. Enfin, ik heb dus gezien dat "send immediately when connected"al uitgevinkt is. Dus helaas kan dat het ook niet zijn. Als je het nu ook niet meer weet geeft dat niks hoor. Kan me voorstellen dat het moeilijk is op afstand. Ik woon op Curacao, dus iemand zei laatst dat het ook te maken kan hebben met onze internetverbinding. groetjes
  3. het is 2003 En alvast bedankt voor je hulp!
  4. Ja, dat is een goeie vraag. hoe kom ik daar achter?
  5. Ik zie nersgens "extra" staan op mijn scherm. Ik heb trouwens een Engelstalige outlook.
  6. Nee dat werkt niet. Als ik dubbelklik op de mail in postvak uit komt er te staan dat outlook al is begonnen met verzenden. ik kan dan geen andere opdracht geven. Dit blijft zo staan enkele weken en dan kan ik uiteindelijk deze mail verwijderen.
  7. Hallo, ik heb weinig verstand van computers. Ik werk met microsoft outlook. Ik kan geen nieuwe mail meer verzenden. De mail blijft in postvak uit staan. ik kan wel via "beantwoorden" iemand terugmailen. Dan is de mail in no-time verdwenen. Maar een nieuwe mail blijft staan en ik kan hem dan zelfs niet deleten, dan komt er te staan dat er al begonnen is met verzenden. Maar hij verzend hem na 3 weken nog niet! Wie heeft DE OPLOSSING?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.