Ga naar inhoud

Moerri

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Moerri's prestaties

  1. Ok, na lang geknoei (pc was trager na systeemherstel, wifi driver update problemen,...) heeft een systeemherstel het probleem toch opgelost! Thanx voor de hulp!
  2. Systeemherstel blijkt niet te werken...
  3. Ja, de toetsenbordinstellingen staan goed. Het probleem is dat de normale azerty Belgische toetsenbordconfiguratie (voor de accenten op letters alleszins) niet werkt als ik de pc heb afgesloten en terug heb opgestart. Om dit te laten werken hoef ik hiervoor de pc af te melden en terug aan te melden.
  4. De laatste week heb ik liggen knoeien met mijn toetsenbordinstellingen. Ik heb windows XP met azerty klavier. Nu hoef ik vaak in het spaans te typen en heb een vervelend probleem. Om accenten en dergelijke te typen (vb. ó, í, ñ, etc.) hoef ik 'ctrl+alt+het betreffende teken+de letter' in kwestie te typen. Nu, alle instellingen staan goed (denk ik): standaard invoertaal en toetsenbord staan op Frans (België). Probleem: als ik mijn pc heb afgesloten en terug opstart, krijg ik als ik de hierboven vermelde toetsencombinatie intyp, tweemaal het accent zonder de letter. Nu heb ik gemerkt dat als ik de PC afmeldt en terug aanmeldt, dat het probleem verdwenen is en alles verloopt zoals het moet. Behoorlijk irritant dat ik me telkens moet afmelden en terug aanmelden om het probleem te doen oplossen. Weet iemand waaraan dit probleem te wijten is? Groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.