Ga naar inhoud

franke

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

franke's prestaties

  1. Dank je Dieter Ik ga me daar eens op bevragen... Cheers
  2. Hallo Wat zou nu de beste laptop zijn enkel om films te bekijken? Ik denk dan aan grootte van het scherm,prijs/kwaliteit verhouding,enz. Heeft iemand daar ervaring mee?xD Dank voor suggesties!
  3. Bedankt Jürgen. Bekijk films als dvd én vanop harde schijf. Als één of ander onderdeel stuk is,vraag ik me af of de reparatie te veel zal kosten...en na 7 jaar gaat er misschien iets anders stuk... Cheers
  4. Hallo, Mijn laptop van zeven jaar oud laat zich voor de eerste keer nier herformatteren... Ik plaats de cd en na 25 % of 75 % uitvoering valt het proces stil... Dit is recent ook het geval als ik een film bekijk op mijn pc...Na een paar minuten geen reactie meer... Ik vraag me af of het gewoon een of andere vorm van slijtage is of een bepaald onderdeel dat niet meer functioneert...Of is het miscchien tijd voor een nieuwe pc? Bedankt voor reacties!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.