Ga naar inhoud

pietk

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pietk

  1. Wij hebben 2 Ipads en 2 Iphones. De agenda's van alle 4 de apparaten waren gesynchroniseerd. Nu heb ik 1 van de Iphones vervangen door een andere IPhone en tot mijn teleurstelling krijg ik de agenda op deze toegevoegde IPhone niet gesynchroniseerd met de andere IPhone en de 2 Ipads. Hoe kan ik de agenda van de toegevoegde IPhone synchroniseren met de andere apparaten? (titel even duidelijker gemaakt - Passer)
  2. Zoals eerder aangegeven heb ik het probleem dat als ik met Livemail een bericht stuur met als bijlage een Excel bestand de ontvanger dit Excel bestand gewoon openen. Als ik bij mijn verstuurde mails kijk kan ik dat Excel bestand soms wel en soms niet openen.

    Als de bijlage bij de Email een _xlsx extensie krijgt kan ik het niet openen en als het een .xlsx extensie krijgt kan ik het wel openen.

    Hoe los ik dat op?

  3. Thanks falstring. Het betreffende probleem is opgelost. Het bleek te ontstaan door een oude versie van Excel.
  4. Bovenstaande vraag had ik m.i. geplaatst maar tot op heden kreeg ik geen reactie. Vandaar deze nieuwe poging. Zoals eerder aangegeven werk ik met Livemail binnen Windows 10. Als ik een Excel bestand als bijlage toevoeg aan een mailtje en dat verstuurde mailtje opsla, kan ik het betreffende Excel bestand niet meer openen. Dat bestand heeft dan als extensie "-XLS".
  5. Als ik met Livemail een bericht stuur met als bijlage een Excel bestand, kan de ontvanger dit Excel bestand gewoon openen. Als ik bij mijn verstuurde mails kijk kan ik dat Excel bestand niet openen. Dit geldt ook als ik die mail opsla. Ook dan kan ik de bijlage (het Excel bestand) niet openen. Het Excel bestand is dan een XLS bestand geworden. Hoe kan ik dit oplossen?
  6. Clarkie bedankt. Met Nero is het mij niet gelukt maar met Windows Media Player wel. Gr. Pietk
  7. Hallo clarkie. Bedankt voor je snelle reactie. Ik werk met "Nero StartSmart Essentials". Als ik dat programma open krijg ik niet de mogelijkheid "Extra's> Bestanden coderen". Kun je me nog verder helpen?
  8. Als ik met Nero een CD ga rippen worden het MP4 bestanden die ik lang niet overal kan afspelen. Hoe kan ik daar MP3 bestanden van maken in plaats van MP4?
  9. Heeft het gebruik van codec of cd-ripper voordelen t.o.v. het werken met Windows Media Player?
  10. Ik heb Nero 9 Essentials en ik meen dat het binnen dit programma mogelijk moet zijn audio CD's om te zetten naar MP3 bestanden. Dit zou moeten kunnen door via rippen en uit het keuze-menu "Indeling uitvoerbestand" te kiezen voor MP3. In mijn situatie wordt bij "Indeling uitvoerbestand" alleen de keuzemogelijkheid geboden tussen Nero Digital of WAVE. Wat doe ik verkeerd? Of is dit toch niet mogelijk binnen Nero?
  11. Hoi Stegisoft, Naar aanleiding van jou advies heb ik iets gedaan maar weet niet precies wat. Via de door jou aangegeven weg heb ik een koppeling gemaakt met Windows Photo Viewer en toen werkte het. Dus bedankt voor de tip
  12. Als ik in live mail een bijlage in de vorm van een jpg bestand wil openen krijg ik de melding "Er is voor deze bewerking geen programma aan het opgegeven bestand gekoppeld. Maak een koppeling via het onderdeel Standaardprogramma's van het Configuratiescherm." Met die instructie kan ik het probleem niet oplossen. Wat te doen? Pietk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.