Ga naar inhoud

alexanderjacob

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door alexanderjacob

  1. beste lezer, Ik wil programma's die ooit gedownload zijn verwijderen zoals Raymanm 1053MB. Als ik het wil verwijderen dan gaat dit niet. De computer stagneert. Hoe kan ik dit verhelpen.
  2. als ik het open kan ik het inderdaad wel zien.Maar waarom moet ik het opslaan?
  3. hallo, ik wil het wedstrijdprogramma van mijn zoon zien, maar als ik in de site vd voetbalvereniging het programma aanklik (excellijst) dan krijg ik op het scherm te zien dat ik het moet opslaan. Wat gaat hier mis? Andere zaken, afgelastingen etc. doet het wel.
  4. hallo Wouterskurtt, het is gelukt om de tijdelijke internet files te cleanen. Mijn computer werkt sneller. THNX a lot
  5. ccleaner downloaden lukt niet. het start niet automatisch op. Blijft enkele tellen staan en verdwijnt.Ook als ik start download aanklik.
  6. ccleaner downloaden lukt niet. het start niet automatisch op. Blijft enkele tellen staan en verdwijnt.Ook als ik start download aanklik.
  7. Bij verwijderen tijdelijke bestanden blijven een aantal bestanden staan. Bijv messenger,SMStylesheet,SMSystemdata, header, psa Medium m4, Hoe krijg ik die verwijderd?
  8. beste..., bij vergroten youtube videobeelden krijg ik een wit scherm.
  9. hallo, als ik een video download van you tube en ik wil volledig scherm dan zie ik alleen een blanco scherm. Hoe kan ik dit verhelpen? groet Alexander jacob
  10. hoe kan ik zien of ik de windows xp professional in dezelfde partitie heb geinstalleerd als de windows xp home editie? Mijn email programma is microsoft office. De home editie heb ik nog niet gewist. Ik kan nog wel mijn foto's terughalen via "search"
  11. Mijn windows xp home-edition geeft alleen zwart beeld. Ik heb nu windows xp professional geinstalleerd. Hoe kan ik mijn oude email inbox en documenten van de home editie weer ophalen?
  12. de computer is opnieuw opgestart. Maar geen geluid. ---------- Post toegevoegd om 09:12 ---------- Vorige post was om 09:10 ---------- driver geinstalleerd. computer is opnieuw opgestart maar geen geluid
  13. driver gedownload= sound max digital audio system. Echter nog steeds geen geluid ---------- Post toegevoegd om 22:15 ---------- Vorige post was om 22:14 ---------- driver gedownload= sound max digital audio system. Echter nog steeds geen geluid
  14. hoe doe je dat ---------- Post toegevoegd om 00:06 ---------- Vorige post was om 00:05 ---------- hoe doe je dat
  15. ik heb naast de home edition, de professional besturing geinstalleerd. Toen ik op de home edition een zwart beeld kreeg heb ik microsoft office geinstalleerd op de pro-editie. Nu werk ik met de pro-editie. Ik heb echter geen geluid
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.