Ga naar inhoud

geertvanelslander

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door geertvanelslander

  1. bedankt voor de reactie moderator, en de bereidwilligheid om te helpen. Maar vandaag uiteindelijk de ultieme oplossing gevonden via een amerikaans forum omtrent de onkunde van een norton antivirus om "cleanserp.net" te beschouwen als een virus.... Gewoon een "delete_chrome_policies.bat" gedownload en binnen de 15 seconden was deze nukkige zoekmachine verdwenen...... hieronder het batch bestandje om eventueel anderen te helpen..... delete_chrome_policies.bat
  2. ik heb sinds kort ontdekt dat bij mijn instellingen bij Chrome, de zoekmachine niet standaard op Google staat, zoals ik dat wil, maar op "cleanserp.net". Deze zoekmachine kan ik niet verwijderen en andere zoekmachines kan ik niet standaard zetten. Na wat opzoekwerk tot de vaststelling gekomen dat dit eigenlijk een virus is. Maar ik slaag er niet in deze te verwijderen: al heel wat geprobeerd: Malwarebyte, Microsoft security essentials, Spyhunter..... zelfs in veilige modus. Er wordt niets gedetecteerd..... Alle handmatige zaken ook al gecheckt: configuratiescherm, browser gereset, ander beginscherm..... niet weg te krijgen..... Iemand die weet hoe het wel moet? Dank
  3. dankjewel stegisoft. Mag ik dat register zo nu en dan reinigen? gewoon als voorzorg? en zonder verlies aan onderdelen van programma's? Werkt de computer dan beter & vlugger?
  4. bedankt, maar nu kan ik "bestand" links bovenaan niet aanklikken, 't staat grijs... dus niet opgelicht...
  5. Ik heb een probleem om een groot bestand, gemaakt in Photoshop CS3, op te slaan. Bedoeling is om dit als PDF op te slaan, maar dit staat niet meer in de popupmenu bij Bestand opslaan als... ! Ik kan alleen opslaan met extensie .tiff, .raw en .tfdb. wie kan helpen, want dit is toch wel vreemd.... Photoshop kan toch altijd in pdf opgeslagen worden? Of niet?
  6. Ik heb een probleem om een groot bestand, gemaakt in Photoshop op te slaan. Bedoeling is om dit als PDF op te slaan, maar dit staat niet meer in de popupmenu bij Bestand opslaan als... ! Ik kan alleen opslaan met extensie .tiff, .raw en .tfdb. wie kan helpen, want dit is toch wel vreemd.... Photoshop kan toch altijd in pdf opgeslagen worden? Of niet?
  7. oké ik probeer het deze week uit en laat je weten of het na testen gelukt is. Bedankt alleszins al voor de reactie
  8. weet niet of de vraag hier eigenlijk thuis hoort: sinds geruime tijd valt alle actie plots stil op het scherm van de laptop: de muisaanwijzer blijft gewoon ergens willekeurig op het scherm staan en dan valt er niets meer te beginnen; zelfs ctrl alt del lukt dan niet. Moet de laptop dan gewoon afleggen door een paar seconden lang op de start.stop toets te drukken. Vervolgens start hij terug op, geeft het scherm "veilige modus" weer, ik klik op windows normaal starten, en dan doet hij het een tijdje weer. Vermits dit deze week toch al zo'n 5 à 6 maal voorkwam, post ik de vraag hier, want ik weet niet of er iets fout zit op de laptop, of dit een typisch besturingssysteemfout is... Wie kan helpen? Dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.