Ga naar inhoud

px-je

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

px-je's prestaties

  1. Bedankt voor de informatie! Het is gewoon moeilijk als je niet in deze wereld bekend bent maar wel een leuk idee hebt. Je gaat niet je ideeen rondbazuinen, maar wil wel dingen vragen... hmmm.... frustrerend, hahaha. Maar hartelijk bedankt hier kan ik zeker alweer wat verder mee!
  2. Even wat basale vragen over het bouwen van een website. Ik zeg: heeeel basaale vragen:dontknow: Stel: je hebt een idee gezien van een website in het buitenland, en hebt dat in nederland nog niet eerder gezien, maar zou het leuk vinden om dat hier te doen. Hoe zit dat met 'rechten' van een website. Mag je dan zoiets een soort van nabouwen (als dat uberhaupt mogelijk is) of is dat beschermd? Hoe werkt dat? Moet je je dan inschrijven bij de KvK? Is dat dan een bedrijf of valt zoiets onder een andere 'instantie'? Als het om een ingewikkelde site gaat waar meerdere partijen kunnen uploaden en inloggen etc. kun je dat dan zelf bouwen of kun je dat beter uit besteden? Hoe lang duurt het bouwen van een website door professionals eigenlijk? Wat zijn de kosten voor het laten bouwen van een website? ik heb nog zoveel meer vragen, maar weet niet aan wie ze te stellen:banghead:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.