Ga naar inhoud

christof

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over christof

  • Verjaardag 25-07-1988

christof's prestaties

  1. Ik heb een paar keer dat wachtwoord verandert maar daardoor kon ik enkel de startpagina zien. als ik dan om iets anders klikte ging deze terug naar de inlogpage.
  2. ik had dit probleem maar is vanzelf weggegaan. Ik had wel een paar dagen last van dit probleem.
  3. Nog steed kan ik er op. Is het ondertussen bij iedereen opgelost? ik gebruik nu ook de firefox ipv de gewone internet explorer. Ik weet niet of het daarmee heeft te maken.
  4. Bij mij lijkt het ook te werken. Heb al verschillende zaken kunnen uitvoeren. Maar toch even hout vast houden, je weet maar nooit.
  5. ik heb het ook net met firefox geprobeerd maar geen oplossing. ik kon ook weer even op de hoofdpagina zien en het was weer gedaan. Laat de volgende oplossing ook maar komen
  6. Hey, Bedankt dat je het even wou opzoeken maar dit heeft mij alvast niets verder geholpen. Ik blijf het probleem ondervinden dat ik nauwelijk of zelfs niet kan inloggen. En als ik dan kan inloggen is het enkel de startpagina dat ik kan lezen. als ik op iets anders klik zegt hij direkt van je moet ingelogt zijn om dit te kunnen doen terwijl ik niks anders doe dan inloggen. Dus hopelijk komt er snel een nieuwe oplossing van facebook. Toch bedankt!
  7. Ik heb ook een mail gestuurd naar facebook maar weet niet zeker of ik wel een goei mail adres heb. dat van mij was naar: forum-team@lists.facebook.com Ik hoop echt dat er een oplossing komt want ik heb zoal een beetje kunnen zien dat een paar mensen berichtjes hadden verstuurd en dergelijke.
  8. Ik heb het probleem ook. ik was opzoek naar de oplossing en zag dit. dacht ik bij m'n eige ik ga ook even laten weten dat ik het zelfde probleem heb. Hopelijk komt er snel een oplossing want ik begin mij serieus te ergeren op mijn computer. Bij mij is het al zeker bezig vanaf Zondag morgent. Zodra iemand iets weet laten jullie het hier dan ook weten. groetjes x christof
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.