Ga naar inhoud

blgbb

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

blgbb's prestaties

  1. ik heb per ongeluk mappen verwijderd en zou die graag terug willen.Kan ik dat?Welk programma(gratis) is hiervoor geschikt?
  2. blgbb

    limewire

    wanneer ik limewire download en daarna wil openen,dan lukt me dat niet.Mijn bureaublad komt dan voor paar seconden zeer vergroot op scherm en dan niets meer.hoe komt dit?wat kan ik eraan doen om limewire toch te openen?
  3. Ik heb jouw link naar andere media player gedownload en kan nu weer mijn filmpjes bekijken.Heel veel dank voor je oplossing! blgbb
  4. Wanneer ik een filmpje die ik via mail heb ontvangen wil openen,dan lukt dit niet.Steeds foutmelding"media player classic werkt niet meer".Ik heb zoiets nog eens meegemaakt en kon dat toen herstellen met herstelpunt in systeembeheer te veranderen.Maar dat lukt me nu niet meer (kan niet ver genoeg terug gaan).Trouwens,dit is ook geen oplossing voor lange periode denk ik.Wat kan ik doen om terug filmpjes te bekijken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.