Ga naar inhoud

dimitri11

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dimitri11's prestaties

  1. Ik heb de ssd opnieuw gecloned naar de Hdd met een ander progje nlk. Macrium. Probleem opgelost
  2. Beste, ik heb onlangs een nieuwe ssd gekocht voor mijn Toshiba Satellite C850-1F1. Dit is een Kingston 300V 120 GB. De prestaties van mijn laptop (snellere opstart, bestanden knippen, plakken, kopiëren) zijn er op vooruit gegaan. Nu wil ik echter voor een betere optie gaan; nlk de Samsung EVO. Enkel is nu het probleem dat mijn laptop niet meer wil opstarten vanaf de oude HDD. Ik krijg een blauw scherm waar gevraagd wordt naar toetsenbordinstellingen, daarna een volgend scherm met twee opties PC herstellen, of pc uitzetten. Wanneer ik de eerste optie kies krijg ik opnieuw drie opties (bestanden behouden, formatteren en derde weet ik niet meer). Nu wil ik mijn bestanden behouden aangezien deze moet dienen als opstartschijf, waarbij ik al mijn bestanden zal overzetten naar de samsung evo (de Kingston stuur ik nu namelijk terug en kan ik niet meer gebruiken). Wanneer ik voor de optie bestanden behouden kies krijg ik opnieuw de korte melding dat de pc vergrendeld is. Enig idee hoe ik dit kan fixen? Mvg
  3. Zoals ik al aangaf in mijn originele post is dat onder meer; soms niet helemaal uitvoeren van een opdracht, een pagina overslaan, meerdere pagina's tegelijkertijd door de feeder, knipperende lichtjes. Ik ben op zoek naar een oplossing die me toelaat om de interne counter van het apparaat te resetten. Om het duidelijker te maken hier is een link: Reset Counter - All Printers
  4. Neen das nog niet gebeurd, maar er is eigenlijk niks mis met de kwaliteit van het printen zelf. Ik wil gewoon te weten te komen hoe je zo'n ding kan resetten...Toch bedankt voor je reactie!
  5. Hallo, ik vroeg me af of het mogelijk is om mijn HP deskjet 5550 (gewone kleureninkjetprinter) te resetten. Ik heb deze printer al een aantal jaren en heeft steeds goed gewerkt. Nu gaat het echter wat minder (soms drukt ie maar een kwart van een pagina af en stopt ie zonder reden, meerdere vellen tegelijkertijd gebruiken, e.a. kleine maar irriterende 'defecten'). Ik heb vernomen dat fabricanten hun apparaten uitrusten met chips die deze storingen veroorzaken. Maar als je deze chips gaat resetten, zou je printer terug als nieuw moeten functioneren. Nu weet ik echter niet hoe dat moet gebeuren. Iedereen die me hierbij zou kunnen helpen en me vertellen wat er stapsgewijs zou moeten gebeuren, zou ik dan ook heel dankbaar zijn. Voor meer info over mijn printer: Handleidingen - HP Deskjet 5550 kleureninkjetprinter - HP Klantenondersteuning (Nederland - Nederlands)
  6. Ok, zal ik doen, pas morgen heb ik terug toegang tot het systeem, ik rapporteer of het al dan niet gelukt is. Alvast bedankt ;-)
  7. ik heb net dezelfde waarden gebruikt als in de handleiding ;-) wat over de configuratie van windows 7 ivm een vast ip-adres, noodzakelijk of niet echt?
  8. Wat betreft het screenshot zal ik je voorlopig niet kunnen tegemoetkomen, maar zoals gezegd de ingegeven info staat in mijn laatste post. De eigenschappen van de internetverbinding binnen Windows heb ik niet als dusdanig aangepast, die staat voorlopig op automatische toewijzing van een IP adres. Moet dit veranderd worden dan en welke gegevens precies geef ik daar in?
  9. Je bedoelt wat het extern ip adres is? Dat had ik eerst ook ingegeven bij dyndns.org, dat werkte ook niet. Op Youtube werd in een instructievideo aangeraden om 8.8.8.8 als ip adres in te geven en dan te refreshen tot wanneer de software van de dvr communiceerde met dyndns en het extern ip adres automatisch zou tevoorschijn komen. Dat adres is = 81.241.18.204
  10. Ik weet niet wat ik precies fout doe, maar het bekijken van beelden van buitenaf wil niet lukken. De beelden zijn wel te zien via de meegeleverde sofware binnen het netwerk, maar extern bekijken lukt vooralsnog niet. Ik probeer alle relevante info aan te leveren zodat jullie beter kunnen oordelen over de situatie: 1/screenshot van de confiuratie van een nieuwe LAN SERVER binnen de router: 2/andere screenshots met al dan niet relevante info over het netwerk: Info verkregen van ipconfig: ipv4 local address: 192.168.1.3 het IP-adres vd router is standaard: 192.168.1.1 Info verkregen uit het configuratiescherm vd DVR-recorder (zijn standaardinstellingen die ook id handleiding staan en dus zo zijn ingegeven geweest door mij): Mac: 00:10:20:18:24:68 IP:192.168.1.240 Gateway: 192.168.1.1 DEV PORT:8690 HTTP PORT:1024 NET MASK: 255.255.255.000 DNS:202.0961.34.133 P.S. *Bij de instellingen heb ik ook DDNS geactiveerd en de nodige info gegeven die overeenkomt met het account dat ik heb aangemaakt op dyndns. Daar heb ik als ip adres ingegeven 8.8.8.8 in de hoop dat via uploaden het juiste ip adres zou gaan verschijnen... *Ik bevindt me momenteel buiten het netwerk en zal pas weer toegang hebben dinsdag, is het noodzakelijk om de correcties (die jullie me eventueel aanleveren) binnen het netwerk te doen, of kunnen deze ook van buitenaf?
  11. Ik heb het over het configuratiescherm binnen Belgacom. Links zie je idd 'Lan server', waarna je voor 'new entry' opteert. Daar moet je dan een aantal waarden gaan opgeven waarvan ik niet zeker welke ze precies bedoelen. (zoals incoming UDP) Drie waarden zijn het als ik me niet vergis, het kunnen er meer zijn... Ps deze site die je aangeeft (portforward.com) is betalend klopt dat? En waarvoor je betaal je dan precies?
  12. Hoe verloopt de configuratie binnen de router zelf? Misschien even zeggen waar het probleem ligt; binnen de router selecteer ik LAN Server dan 'new entry' en daar weet ik niet wat ik precies moet invullen: dit is het scherm: http://www.vande-walle.eu/belgacom-bbox-2-tricks/redirect-incoming-connections-to-local-hosts/ Alvast bedankt! =-) ps de gebruikte poort is 8690 ip adres 192.168.1.240
  13. Beste, ik heb een dvr504s (ELRO). Hiermee is het de bedoeling dat ik de analoge videobeelden zou kunnen bekijken via de internetverbinding thuis. Nu heb ik al een search gedaan op google en veel jargon tegengekomen zoals 'port forwarding'. Kan iemand me in lekentermen uitleggen hoe ik de router moet configureren opdat ik mijn doelstelling zou kunnen bereiken? Bij de meegeleverde software heb ik het systeem op poort 8690 gezet. Nu heb ik me laten vertellen dat je ook een vast ip adres nodig zou hebben (via dyndns.org= betalend?). Dit filmpje ivm soortgelijke installatie heb ik op Youtube gevonden: Alvast bedankt, mvg, dimitri11:-)
  14. Ik kijk al uit naar de update (die ze zouden moeten maken) van multirow toolbar. Is er trouwens geen 'workaround' of 'programmeursoplossing' hiervoor? Alvast bedankt voor jullie geleverde input!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.