Ga naar inhoud

den les

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

den les's prestaties

  1. Ondertussen zijn we weer wat verder. We hebben een nieuwe modem laten plaatsen. Hier beneden leek alles ok, maar boven ( 2 verdiepingen ), vond mn notebook zelfs mn netwerk niet terug ! Ook vie de lenovo quick start manier kon ik plots niet meer op het net. Kheb terug mn oude geplaatst, en sta nu weer even ver.Ik kwam dit euvel pas te weten na een week, daar ik wat aan het renoveren ben, en dus niet echt internet nodig had. Gelukkig mag ik die oude modem terugbrengen. Gisteren eens langsgeweest bij media markt ( vanwaar de notebook komt ). Daar wist de "pc expert " me te vertellen dat het aan de instellingen lag, en hij het in enkele minuutjes kon regelen. Kzal daar maandag na het werk eens binnenspringen... wordt dus vervolgd !!
  2. Ja mijn netwerk staat erbij, met een max signaalsterkte. Met de laptop werkt alles heel goed. Op de lenovo quick start manier ook, alleen windows xp op de notebook, heeft ergens probs mee. Een vriend van me die wat ( lees veel ) van pc's kent komt morgen eens kijken. Ik hou jullie op de hoogte
  3. Alles gaat goed tot ik verbinding moet maken met het net. Daar wringt het schoentje, ik krijg blijkbaar geen verbinding met mn modem. Tenzij ik een uurke tijd heb ofzo... Pfff. Ik snap er niks van zenne. Waarom wil dit maar niet lukken? Ben ondertussen al een half uurke aan het proberen. Ik denk dat ik mn notebook zal moeten binnenbrengen, want ik raak het beu.
  4. Bedankt, Stegisoft ik zal morgen uw stap voor stap installatie doc. eens proberen. Mn vrouwke heeft het ingesteld , het was een verjaardagskado. Ze weet eigenlijk zelf niet meer hoe/wat ze precies heeft gedaan. Wigo, qua codes zou alles goed moeten zitten. Ze heeft dezelfde codes gebruikt als de telenet installateur. We zijn echt wel leken in die dingen. Maar die stap voor stap van stegisoft moet nog net tot onze mogelijkheden behoren. Nogmaals dank voor de snelle reacties. Nog 1 vraagje waar vind ik de SSID code ?
  5. Hoi, vorige week kreeg ik voor mn verjaardag een Lenovo ideapad s10 cadeau. Nu hebben we een probleem om op het internet te geraken. We hebben dus draadloos internet. Met onze laptop ( acer ) hebben we geen probleem, maar met de lenovo wil het niet echt lukken. Soms moeten we tot een uur proberen om op het net te geraken . Nochtans de signaalsterkte is optimaal. Toen ik gisteren raad vroeg aan een vriend, vertelde die mij dat mn firewall waarschijnlijk het probleem was, maar zelfs als ik die uitschakel, wil het maar niet lukken.Dit betreft het opstarten in windows xp. Als ik de lenovo quick start probeer, raak ik makkelijk op het net, maar dan kan ik niets opslaan. Zo moet ik steeds alles opslaan op een usb stick, en later mn windows opstarten, en het daar terug opslaan. Het is dus gewoon vervelend werken op die manier. Ik wil de notebook vooral gebruiken om mn gitaarspel wat bij te schaven. Het is dus belangrijk om de nodige backing tracks/tabs/instructies/... makkelijk te kunnen opslaan/bekijken. Weet iemand raad om 1 van bovenstaande of beide probs aan te pakken? Gelieve, in pc lekentaal uit te leggen, want ik ben verre van een pc expert . Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.