Ga naar inhoud

dengroenen

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

dengroenen's prestaties

 1. Dit is het hem juist MS word staat niet in het lijstje als ik op bladeren klik
 2. Hen microsoft office 2007 en als ik een .doc dowload kan ik het niet automatisch openen, pdf gaat zeer goed .
 3. Het is opgelost, ik heb op internet gezocht en nog eens gezocht en heb een driver S3 gedowload en geinstalleerd en alles was ok. Allez bedankt voor het mee nadenken!!
 4. Freecell, governor of poker2, ik heb dit al twee maal voorgehad één keer op mijn werk en één keer thuis en dit was elke keer na een installoatie, en dit was zeer snel verholpen, maar ik ben 68 jaar en mijn geheugen laat voor dit zaken het wat af weten.
 5. Ik heb de boekhouding kunnen reden en ook de meeste programmas heb ik terug geinstalleerd, het enige wat ik nu nog heb en dit heb ik ooit nog eens gehad dit is dat de kaarspellen zeer traag zijn, ik weet dat ik vroeger dit gemaelijk opgelost heb maar ben het totaal vergeten en heb al van alles geprobeerd !
 6. Mijn boekhoud programma, maar al de files zie ik staan bij windows.old in de C/maar de EXE file is weg waardoor ik het niet meer kan opstarten, ok bij andere programas waar ze normaal op het burau blad stonden zijn weg.
 7. Mijn zoon heeft de originele schijf vista in de computer gestoken en hem geherinstalleerd, de favorieten ben ik kwijt , plus programas, heb sommige gevonden in old windows maar die werken dus niet! Kan ik deze nog terug halen?
 8. Proficiat !! Het is eindelijk gelukt, ge zijt ne crack !! Wel honderd keren bedankt ! groetjes ! ---------- Post toegevoegd om 21:08 ---------- Vorige post was om 21:02 ---------- Had graag geweten wat dit eigenlijk doet in ms dos!! "netsh winhttp reset proxy"
 9. Dit is sp1 ---------- Post toegevoegd om 19:37 ---------- Vorige post was om 19:37 ---------- Geen andere en virusscanner is avast
 10. Allebeide geprobeerd en er komt een scherm op met het volgende " het programma werkt niet meer ! Daarna heb ik de pc afgesloten en terug geprobeerd om te updaten en de foutmelding is nog steeds " code 80072EFD"
 11. de eerste update was 6/10/2007 De laatste update was 17/02/2009
 12. Ik gebruik sinds twee jaar vista en ik kan geen enkele update doen ! dus update vista werkt niet!! alles geprobeerd en een mail gedaan naar windows, daar heeft iemand contact met me opgenomen en heeft me dan opgebelt en die heeft er via team viewer op mijn pc ook van alles geprobeerd ! Is er iemand een pc crack die dit weet wat er kan fout zitten, of hoe ik het soms wel kan updaten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...