Ga naar inhoud

G.P.S

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door G.P.S

  1. maar ben je zeker dat het hardware is? want als ik hem in slaapstand zet lukt het mij hem eruit te halen met eendert welke toets op het klavier dus dan kan die toch onmogelijk kapot zijn? het enige dat ik niet begrijp is waarom hij niet reageert als ik bij het opstarten op F2 druk of dat hij niets doet wanneer ie al opgestart is. bedankt voor de snelle antwoorden GPS
  2. heb geprobeerd maar er is niets veranderd, soms is het scherm nog zwart als ik hem opstart en soms niet, soms lukt het mij in de bios te geraken maar daar kan ik dan weer niets van het klavier gebruiken, als ik hem (als hij aanstaat) in slaapstand plaats kan ik hem eruit halen door op 'enter' te drukken maar dan weer niets. ik begrijp het niet, als het klavier of touchpad kapot is wrm werkt het dan af en toe? en wrm werkt een externe muis of klavier niet? is er iets mis met het moederbord? een kabeltje slecht vast of zoiets? ik zou niet meer weten wat te doen maar hem gwn zo laten wil ik niet en ik wil geen 3de keer een reparatie (dat niks heeft uitgehaald) betalen.
  3. wel ik zou nog een cdke moeten halen maar ik vroeg me af hoe het zou werken als ik niks van het toetsenbord noch de muis kan gebrukien? ik geraak niet in de bios, noch de boot noch de setup normaal gezien moet je toch kiezen dat hij eerst cd leest en dan harde schijf in boot nee? maar ik heb geprobeert met windows xp cd zonder harde schijf en het wekte maar daarna vroeg hij of ik wou herstellen installeren of niets doen en daar werkte ook niets, en moest het klavier of muis kapot zijn zou een externe toch wel werken in de normale modus of is er iets met de windows en de muis en klavier tegelijkertijd?
  4. net hetzelfde maar ik heb ook geprobeerd alleen op batterij en dat doet ook niets hij ziet er levend uit maar het dient tot niks als je hem niet kan gebruiken
  5. wel nu heb ik ontdekt dat hij normaal opstart zonder extern scherm maar ik kan noch toetsenbord noch muis gebruiken zelf is het extern en daardoor kan ik niet in de bios of kan ik niet windows herstellen of formatteren ik kan niets doen gewoon.
  6. ok dus ik heb zo een computer (laptop: acer aspire 3100) van 3 jaartjes oud en hij deed op een moment heel raar, aangaan maar niks op scherm tonen noch op extern. toen had ik ontdekt dat ik dorr op f12 te drukken in de bios kwam waar ik gewoon " restore default settings" had geklikt en daarna "save settings and exit bios" hij werkte weer normaal maar na een week gebeurde hetzelfde, maar anders. als ik hem aandoe zie ik alleen op het extern scherm dat windows aan het laden is ik zie negens het "acer" logo dat normaal gezien zou moeten verschijnen. vanaf het inlogscherm springt ook mijn normaal scherm aan (die van de laptop zelf) en dan logt die mij in maar ik kan noch de muis noch het klavier gebruiken, het enige dat ik kan doen is hem terug uitdoen, ook het slaapknopje waar normaal gezien het scherm tegenkomt om hem in slaapstand te brengen werkt ook. maar niks anders, ik geraak zelfs niet meer in de bios, ik zie ook het zwarte scherm met de witte lettertjes niet niets alleen windows die opstart. kan iemand mij helpen?
  7. maar het probleem is opgelost. Dus, ik heb mijn computer een nachtje en een dag opgelaten in de hoop iets te zien, niets dus. in die namiddag eb ik hem terug aangedaan terwijl f12 drukkend waardoor ik op het extern scherm weer de bootpagina zag waar ik erder niets op kon doen, maar dit keer vroeg hij me om op f2 t drukken, deed ik en ik kwam op windos ( niet windows ) waar ik restore default settings heb gekozen en save settings and exit daarna heb gekozen. hij herstarte alsof er helemaal niets was gebeurt! bedankt aan iedereen dat me heeft geholpen.
  8. ja is ook goed hier zie je alle soorten i5 ik raad je wel minstens een met 2.2gh of hoger aan dan kan je wel redelijk sterke games aan.
  9. zie je nog je inlogpagina of het laden van windows of niet?
  10. wel voor je ram hangt het af van je moederbord, is het ddr? en ook het aantal plaatsen, je kan ook meteen kiezen voor 1latje van 8 gb maar dan moet je zien dat je moederbord die ondersteund, of anders 2 van 4 of 4 van 2 alles hangt af van je moederbord. als grafische kaart raad ik je dan wel een van deze aan. nu je processor moet ook redelijk snel zijn dus een 2quad core is al meer dan genoeg volgens mij.
  11. wel niets... echt bedankt om me te helpen
  12. heb je al eens geprobeerd terug je oude in te steken en te zien of het dan werkt?
  13. wel ik heb iets ontdekt, eerst deed het echt niets zelfs niet op een extern scherm, maar als ik een extern scherm aansluit en op f11 druk dan zie ik een scherm op de externe waar alles wat mijn laptop bevat (hardware) op staat. Maar als ik op f12 duw bij het opstarten dan start hij op de externe ook normaal op en opeens bij het inlog scherm werkt ook het scherm van de laptop, maar ik kan dan nog het toetsenbord nog de muis of eendert wat indrukken want het gaat niet, maar het lampje van de harde schijf brand wel en ik kan ook de cd-lezer uithalen en terug insteken, als ik dan nog langer wacht dan hoor ik een biep en na een tijdje vallen beide schermen weer uit. is dit nu een probleem in software? of is er iets met de hd dan toch?
  14. help! ik heb mijn computer al 3 jaar, ik ging op mijn laptop (acer aspire 3100) en hij ging wel aan maar mijn scherm bleef uit :s ik heb het geprobeerd met een extern scherm maar dat werkte niet, toen liet ik een devis doen en toen zei die dat het aan de harde schijf was, maar ik heb er een ander in gezet van hetzelfde soort laptop dat wel werkt maar het deed ook niets. ik weet niet wat het is maar ik hoop maar niet dat het de grafische kaart is. wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.