Ga naar inhoud

jana_

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jana_'s prestaties

  1. Nee, al die snelkoppelingen werken nog altijd niet. Die fix files downloaden heeft niks gedaan :s. Nu kan ik Windows Media Player niet verwijderen, omdat ik niet gemachtigd ben. En ik vind de uninstaller niet :s
  2. Sommige lukken niet :s.Kheb dan heel die lijst gedaan. En nu is het nog niet opgelost :s. de volgende files lukken niet: Batch EXE LNK CAB CHM Internet Explorer Desktop Icon URL file ook niet door die NOTE te volgen. deze fout komt er dan op: kan C:\User\Jana\AppData\Local\Temp\Temp1_ie_desktop_icon[1].zip\ie\fix.reg niet importeren: niet alle gegevens zijn naar het register geschreven. Sommige sleutels worden gebruikt door het systeem of door andere proccessen.
  3. Sorry, 't heeft niet geholpen =S. Tblijft hetzelfde :s
  4. Ik kan windows verkenner niet openen :s. Met wat moet je een LNK bestand openen? ---------- Post toegevoegd om 17:31 ---------- Vorige post was om 17:27 ---------- Kheb gelezen dat een LNK bestand. Een virus meedraagt fzoo Ö. Zit er nu effectief een virus op mijn computer? :s.
  5. Ik heb het nu nog eens geprobeerd. Maar het werkt weer niet. Als ik hem terug opstart komt er dit op: Systeemherstel is niet voltooid. De systeembestanden en instellingen van de computer zijn niet gewijzigd. details: met systeemherstel kan geen toegang tot een bestand worden verkregen. Mogelijk is een antivirusprogramma actief op de computer. Schakel het antivirusprogramma tijdelijk uit en voer Systeemherstel opnieuw uit. Er is tijdens Systeemherstel een onbekende fout opgetreden. (0x8007005) Maar ik had men antivirusprogramma voor een kwartier uitgezet . Kheb het opgezocht wat die fout is maar kvind het niet echt =S
  6. jaa, maar dat gaat niet met men anti-virus programma, dan wil dat niet werken. Ik heb het ook al eens ff uitgezet (dat anti-virus programma) maar dan nog werkt het niet, :s. Ik zal het nog eens proberen straks =)
  7. ik heb dat filmpje al eens kunnen bekijken. Dat was doorgestuurd via msn
  8. Sinds ik een map wou open waar in filmpje instond komen men snelkoppelingen niet meer op men bureaublad. Als ik erop klik dan opent hij windows media player terwijl dat helemaal niet moet. En dan komt er ook nog een schermpje bij waar dit opstaat: Er is een probleem opgetreden tijdens het downloaden van het bestand in Windows Media Player. Ik heb al norton laten controleren op virussen maar dat is niet het geval . Geen idee wat ik nog allemaal kan doen. Ik heb ondertussen wel al die map verwijderd. Ik kan wel nog op het internet enz. & ik kan nog in men bestanden. Maar het is gewoon percies of die snelkoppeling niet werkt =S. Alvast bedankt !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.