Ga naar inhoud

Babette

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Babette

  1. Ben je zeker dat dit het probleem is? Want als ik geen games speel, heb ik nooit last van het probleem. Er is inderdaad nog garantie op.
  2. Ik heb de test nu 8 uur laten lopen met als resultaat 15 passes en 10 errors. Opvallend was dat bij CPU 3 9/10 errors waren.
  3. Ik heb de test anderhalf uur laten lopen met als resultaat 1 enkele error. Blijkbaar kwam deze fout in de volgende tests niet meer voor. Het was ook geen grote fout, er was maar 1 bit verkeerd.
  4. Bedankt Dasle voor de snelle reactie! Qua hardware heb ik nog niet veel getest. Ik heb de temperatuur in de gaten gehouden, de CPU Usage en het geheugen.. Allemaal uitstekend in orde.. De PC zelf is denk ik nog maar een jaartje oud. Antec is het merk van voeding. Normaal zou deze ook geen problemen mogen geven dus..
  5. Goedendag, Ik loop nu al enkele maanden rond met dit probleem. Bijna bij elk spel dat ik speel, bij het ene wat vaker dan bij het andere, blijft het spel even hangen. CTRL+ALT+DELETE en dan cancel drukken helpt. Maar na bepaalde tijd blijft het spel hangen voor 1 sec en vervolgens sluit het zich automatisch af. Softwareproblemen heb ik zo goed als uitgesloten, de drivers voor de videokaart zijn steeds geupdate (de juiste).En zelfs na een volledige format C blijft het probleem zich voordoen. Qua temperatuur van de hardware zit alles goed, zeer goed zelfs (50°), dus dat kan het probleem ook niet zijn. Ik heb een beetje zelf gezocht en dit probleem kan zich voordoen indien de voeding niet voldoende is. De voeding bedraagt 500W. Heeft er iemand een idee hoe ik dit kan testen zonder PCcomponenten te switchen? Speccy snapshot: http://speccy.piriform.com/results/JMwpwkKqYzfXm6credshoaO
  6. Probleem opgelost. De nieuwe harde schijf was defect en is vervangen door een nieuw exemplaar.
  7. De kabeltjes zitten op het eerste zicht goed. Terug naar de winkel er dan maar mee. Bedankt voor de snelle reacties!
  8. Goedendag, Dit is eigenlijk een vervolg op mijn vorige vraag.. Mijn PC was stuk en nu bleek dat het probleem bij een defecte harde schijf lag. Deze is nu professioneel door de winkel vervangen door een nieuwe (SATA). Bij het installeren van Windows 7 kan Windows 7 de HDD niet vinden. Zelfs in de BIOS kan de harde schijf niet worden gevonden. Bij SATA1, 2 3 staat "Not Detected". Maar alle opties ervan staan op Auto. De vorige schijf was ook een SATA. Zijn er nog mogelijke oplossingen die ik kan proberen vooraleer ik de PC terug naar de winkel stuur voor de installatie van die HDD te checken? Buiten een CD met Windows 7 op, heb ik geen andere CD's die me kunnen helpen voor eventueel drivers te installeren.
  9. Probleem opgelost. De harde schijf was stuk en is nu vervangen. Bedankt Jürgen!
  10. Windows 7 staat toch al wel enige tijd (+- 6 maanden) op de PC. Onlangs wou ik een spel testen, maar ik kon dit niet opstarten. Ik dacht dat het aan mijn drivers van de videokaart lag, dus ik trachtte deze te downloaden. Ik ben echter niet vertrouwd met Radeon-videokaarten (Heb altijd nVidia gehad). Na een tijdje kwam er steeds een melding dat er een driver niet compatibel met het systeem was en dat deze werd geblokkeerd. Het gaf me nooit problemen en ik wist ook niet precies welke driver de fout veroorzaakte. Die melding heb ik dan zo'n 2 weken gehad en toen begon de miserie. Hier is de link: http://speccy.piriform.com/results/9SmykA2MVFUhVarjCvv5crX Edit: De goede drivers voor de videokaart installeren heeft geen enkel effect. PC blijft crashen.
  11. Bug check string: (Leeg) Bug check code: 0x00000124 Caused by driver: hal.ddl De crashes komen sinds enkele dagen meer en meer voor. De PC is niet nieuw. Overheating ligt ook niet meteen voor de hand aangezien de PC meestal bij de eerste opstart al meteen (nog voor het bureaublad te zien is) een BSOD krijgt. EDIT: De PC hield het naar mijn verbazing erg lang uit. Ik downloadde Skype, startte het op en kreeg meteen weer die BSOD. Nu een andere foutmelding: Bug check string: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug check code: 0x00000a Caused by driver: ntoskrnl.exe
  12. Mijn PC crasht de laatste dagen voortdurend. Ik krijg dan bluescreens. De BCCode van de onverwachte fout in Windows is 124. De PC crasht op willekeurige momenten: tijdens het gamen, maar ook als ik gewoon op het bureaublad zit. De PC formatteren heeft niet geholpen. Wat kan ik nog doen of is dit een hardware probleem ?
  13. Recovery helpt ook niet. Het is blijkbaar een hardware probleem. Hij is terug naar de winkel voor vervanging toetsenbord. Ik wil graag stegisoft bedanken voor zijn hulp.
  14. Neen, er waren nog geen herstelpunten aangemaakt. Ik heb vandaag een toetsenbord via USB aangesloten en dan werkt alles normaal. Betekent dit dat het sowieso een hardwareprobleem is en dat mijn toetsenbord defect is ? Of kan een systeemrecovery (staat op harde schijf) een oplossing bieden.
  15. ik krijg het volgende bericht op het scherm : driver en utility install (support vista) werkt niet meer
  16. er is een CD van MSI bij die het volgende bevat : install driver utility browser CD manual secutity exit bij install drivers is wel niks te vinden over touchpad of toetsenbord
  17. neen, de bovenste rij en de letters WXCV geven niets weer.
  18. Hoi, Sinds ik mijn laptop (MSI PX600) terugkreeg na hem een weekje uitgeleend te hebben kan ik de bovenste rij + de letters W X C en V van het toetsenbord niet meer gebruiken. Ik sluit niet uit dat er iets op het toetsenbord gemorst is alhoewel de betrokkene dit ontkent. Wat kan ik doen om dit euvel op te lossen want ik ben een echte PC-leek. groetjes, Babette
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.