Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

marc2

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Jammer, maar nog altijd het zelfde probleem.
 2. Ik heb extraheren en patroonmaker gedownload, maar die filters werken perfect.
 3. IK heb de filters extraheren en patroonmaker gedownload, maar die doen het perfect
 4. Heb het gelezen, Ik heb de gpu versnelling uitgezet, maar nog steeds het zelfde. Maar toch bedankt voor de moeite dat je doet. Hopelijk kan het probleem toch opgelost worden.
 5. Ik heb cs4 verwijderd en CCleaner gedaan opnieuw geïnstalleerd, maar probleem niet opgelost. Ik volg cs4 cursus, daar is nog iemand met zelfde probleem. Zijn enige met windows7 en met laptop. Beide laptops zijn zeker zwaar genoeg. Dus kan ook geen geheugen of processor probleem zijn. Kan ik nog iets anders proberen? Dank u Marc
 6. Kan iemand mij helpen. Als ik de filter perspectief gebruik vlieg ik uit het programma. Ik kan wel de blauwe kader trekken en binnen in klonen en schilderen is geen probleem. Maar als ik sleep is photoshop weg.Op mijn andere pc geen probleem. Ligt het aan windows 7 Ik heb de 64bits cs4 dank u Marc.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...