Ga naar inhoud

marc2

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

marc2's prestaties

  1. Jammer, maar nog altijd het zelfde probleem.
  2. Ik heb extraheren en patroonmaker gedownload, maar die filters werken perfect.
  3. IK heb de filters extraheren en patroonmaker gedownload, maar die doen het perfect
  4. Heb het gelezen, Ik heb de gpu versnelling uitgezet, maar nog steeds het zelfde. Maar toch bedankt voor de moeite dat je doet. Hopelijk kan het probleem toch opgelost worden.
  5. Ik heb cs4 verwijderd en CCleaner gedaan opnieuw geïnstalleerd, maar probleem niet opgelost. Ik volg cs4 cursus, daar is nog iemand met zelfde probleem. Zijn enige met windows7 en met laptop. Beide laptops zijn zeker zwaar genoeg. Dus kan ook geen geheugen of processor probleem zijn. Kan ik nog iets anders proberen? Dank u Marc
  6. Kan iemand mij helpen. Als ik de filter perspectief gebruik vlieg ik uit het programma. Ik kan wel de blauwe kader trekken en binnen in klonen en schilderen is geen probleem. Maar als ik sleep is photoshop weg.Op mijn andere pc geen probleem. Ligt het aan windows 7 Ik heb de 64bits cs4 dank u Marc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.