Ga naar inhoud

canedje

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door canedje

  1. ik ben niet de eigenaar van dit topic en kan dat niet doen
  2. YES!!! opgelost. De rechten van mij als gebruiker waren niet voldoende om te kunnen schrijven in de directory van windowslive. Nu kan ik weer inloggen. Een slimme tiener vriendje van mijn zoon kwam daar achter!
  3. Jurgen, volgens mij gaat dit nog niet helemaal goed. Als je bijvoorbeeld de directory: windows live contacts, weghaald. (dit is 1 van de mogelijkheden om de fout weg te halen, die bij mij niet werkt) start WL mail niet op en geeft een foutmelding dat de contacten wegzijn. Blijkbaar gebruiken wm Mail en WM messenger dezelfde directory en heb je naast je backup van de berichten ook een backup van de contacten nodig.
  4. Je had gelijk Jurgen. je kan selectief uninstallen. Daarna gaat hij het register door. Daar komen 2270 key's uit!!! Die jezelf wel of niet moet selecteren. gevolgd door 634 files en directory's die je handmatig moet kiezen of je ze wel of niet weg wilt gooien Daar ben ik maar niet aan begonnen.
  5. Ja, messenger start op. Ik kan echter geen verbinding maken. Dan krijg ik wederom dezelfde fout.
  6. @Angel: ik start WLM gewoon op via de start knop en dan in het hoofd voorkeurmenu klikken op WLM (Dus niet via "Alle programma's"). Tot ergens vorige week werkte dat ook gewoon goed. @Jurgen: Dank je voor de link. Volgens mij kan je WLM niet los verwijderen en gaan alle Windows essentials mee. Ik wil WL mail niet verwijderen omdat daar belangrijke mails voor mij instaan. Moet geheel essentials verwijderd worden? Of kan WLM alleen ook? Zo ja, als alles wegmoet, kan de mail settings en mails eerst veilig gesteld worden en weer teruggezet later?
  7. Hallo, Het probleem is weer teruggebracht naar dat WL:M niet wil starten. Middels een zeer professionele en snelle reactie van HP op mijn mail is het gelukt de printer te installeren. Daar ben ik blij mee. Nu WLM nog. Een gedachte: Ik maak gebruik van Spybot. Kan het zo zijn dat ik een keer per ongeluk geen toestemming heb gegeven een verandering in het register door te voeren? (Ik heb trouwens het programma een keer opnieuw geinstalleerd zonder Spybot en zonder resultaat) Ik heb het programa Revo uninstaller geinstalleerd, echter daar kan ik niks mee weghalen? Of begrijp ik het programma niet goed? Zijn er nog tips voor WLM?
  8. Ik heb dat op een heleboel verschillende manieren gedaan: mbv het configuratiescherm, programma's verwijderen. Via "alle programma's" bij de programma zichtbare uninstall. met behulp van op de dvd meegeleverde "diepe" verwijder batchfiles ccl3 en ccl4. Door het installatieprogramma zelf Niks mocht baten.
  9. DAt heb ik gedaan. Echter ook zonder resultaat, voor zowel WLM als de printer. Hij kan het stuurprogramma van de printer niet installeren. Alle bijbehorende programma's worden geinstalleerd, daarna probeert het programma de printer in te stellen en dan gaat het fout. Hij ziet hem in het netwerk. Ik heb tijdens dat proces gekeken naar de installatie stappen van W 7, die zegt dat het stuurprogramma niet wordtgeinstalleerd. Daarna wordt het totale programma verwijderd. Dat is niet te onderbreken. Heel frustrerend: Een nieuwe printer hebben gekocht, het aan het werk hebben gehad en na een herstelpunt nooit meer:bawling:
  10. Ik heb meerdere keren WLM verwijderd en opnieuw geinstalleerd. Tot nu toe zonder resultaat. Wat doet ZapMessenger? Ik heb het net geprobeerd, helaas ook zonder resultaat. Ik heb namelijk door dit probleem met WLM geprobeerd een systeemherstel uit te voeren. Hierdoor is mijn vandaag nieuw gekochte HP photosmart premium C309 g-m verwijderd en heb ik er een tweede probleem bij. Deze krijg ik namelijk niet meer geherinstalleerd, wat ik ook probeer! Ik ben al de gehele dag bezig, dit voor elkaar te krijgen. Alles verwijderen helpt niet. Hij kan een driver niet vinden en blijft hangen in de laatste stap van installeren. Ik gebruik Spybot als register bewaker. Bij de eerste keer installeren vroeg Spybot vaker toestemming voor een wijziging dan alle keren erna bij de herinstallatie. Dat lijkt er volgens mij op dat niet het gehele register wordt "gereinigd" bij het verwijderen van de programma's? Kan dit probleem een raakvlak hebben met elkaar?
  11. VAndaag heb ik een nieuwe printer gekocht: De HP photosmart premium C309 (g-m) Deze heb ik geinstalleer (draadloos) op verschillende computers met verschillende besturingssystemen, dat is allemaal goed gegaan. Ik moest echter vanmiddag een systeemherstel doorvoeren. Daarna probeer ik op de windows 7 computer de printer opnieuw te installeren. Dat lukt niet meer. Hij blijft hangen in de laatste stap: printer instellen op 42% van het proces. Ik heb van alles al geprobeerd. Opschonen, lcc4 (Het diepste cleanprogramma welke HP zelf al meestuurt) om ook registers e.d. te legen. Niks helpt: Ik heb pogingen gedaan draadloos te installeren, of met USB (pas inpluggen NA installatie) helaas, niks lukt. Weet iemand wat ik moet doen om hem wederom geinstalleerd te krijgen? Of zijn er nog tips?
  12. Hallo Angel, Ik heb dit topic met spanning gevolgd. Ook ik heb foutmelding 8e5e048. Ik gebruik windows 7. Ik heb hetzelfde probleem. Tot nu toe alles uitgevoerd zoals je omschreef zonder resultaat. Je vroeg op een gegeven moment of Guus AGV gebruikt, hij niet ik wel. Het vreemde is dat WLM tot afgelopen vrijdag gewoon goed heeft gewerkt, zo ver ik weet heb ik niks vreemds gedaan daarna. Ik had tijdens een van de stappen wel live mail gecorrupted (Schrik!!!!). Gelukkig heb ik dat kunnen herstellen. Wat zijn er nog voor mogelijkheden over? Heel vervelend hoor geen WLM PS: Wat wel sinds een paar dagen anders is op mijn systeem is dat sommige programma's die eerst gewoon functioneerden, nu als "administrator" uitgevoerd moeten worden om te werken. Ik weet niet of dat er ook iets mee te maken heeft?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.