Ga naar inhoud

sayangske

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sayangske's prestaties

  1. Bedank voor de uitleg om een bestand mee te sturen. Dus nu zou de bijlage erbij moeten zitten 2010-03-12_105601.pdf
  2. Sorry, vorig antwoord op verkeerd forum geplaatst. bij gewoon uitvoeren/set kreeg ik de melding windows kan set niet vinden. Na cmd/set ging het wel met deze tekst als gevolg (in bijlage) Ik hoop dat het goed gaat met die bijlage want dit is de eerste keer dat ik dat probeer. p.s deze pc gaat nooit op het internet
  3. Dat doe ik niet, ik dubbelklik op exefile, ik krijg een flits en verder niets. Als ik rechtsklik op dat file en uitvoeren als aanklik dan krijg ik deze foutmelding "kan een tijdelijk bestand dat nodig is voor initialisatie niet maken of schrijven"
  4. de map opent en ik heb rechten. Als ik op uitvoeren als klik dan krijg ik deze melding "kan een tijdelijk bestand dat nodig is voor initialisatie niet maken of schrijven"
  5. Hallo, Sommige programmas zijn niet te installeren omdat de temp map onvindbaar is. Nochtans staat de map op c/dok. en settings/patrick/local settings/temp, op het scherm staat dat hij c/docum~e~1/patrick/locals~1/temp niet vind. Dank bij voorbaat Patrick Windows XP SP3 Quad Q9550 2.83 4 GB ram
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.