Ga naar inhoud

deshane

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door deshane

  1. Bedankt JeanPeaul en josc. Hier kan ik wat mee. Top!!!!
  2. Porrelaar. Ik heb uiteraard eerst gezocht via Google maar kwam er niet uit. Het voorbeeld wat jij aangeeft heb ik ook gevonden maar dat is te uitgebreid. Verder wil ik het graag zelf doen om zo mijn kennis van excel uit te breiden.
  3. The bedankt voor je reactie. Dit is niet precies wat ik voor ogen heb. Zie mijn voorbeeld. Het gaat mij om de formule die op tabblad ‘daglijst’ onder de vraagtekens moeten komen. Bij tomaat moet de waarde voor tomaat uit het tabblad ‘Voedsellijst’ komen. En dan moet de formule niet direct aan de cel E5 worden gekinkt maar moet dat gedaan worden op de tekst 'tomaat’. Op deze manier zal altijd als ik tomaat invoer, direct de waarde uit de voedsel lijst worden gehaald. eten voorbeeld.xlsx
  4. Ik heb nog niets gemaakt. Zonder deze formule kan ik niet beginnen.
  5. Hallo. Ik wil een simpel bestand maken waarmee ik mijn calorieën inname kan bijhouden. Ik wil graag zelf de calorieën van de verschillende soorten kunen invoeren. Op een tabblad staat dan een lijst met bijvoorbeeld tomaat met in de cel daarachter de hoeveelheid calorieën per 100 gram, stel 20. Nou wil ik op een ander tabblad per dag gaan bijhouden wat ik eet. Als ik dan in een cel heb staan: lunch zondag en in de cel daarachter de hoeveelheid (stel 200gram) dan wil ik de cel daarachter de totale hoeveel calorieën zien. Dus 200 gram * 20\100= 40. De formule die ik zoek moet dus automatisch de waarde van het specifieke eten automatisch ophalen uit de lijst. Wie kan mij hiermee helpen.
  6. Ik heb nero geprobeerd, alsmede dvd architect, windows dvd branden en een aantal andere prog's
  7. Ik heb een Philips dvd rw met snelheid 1-4 gebruikt. Ik heb nog geen ander geprobeerd
  8. Hallo, Ik heb een probleem met mijn sony Vaio VGN-FW200. Ik kan geen DVD rw branden Mijn laptop heeft een Optiarc BC-5500S met een RW schrijfsneleid 4. Als ik een DVD RW van Philips gebruik (snelheid 1-4) dan krijg ik de foutmelding dat ik een schijf met een te lage of lage schrijf snelheid gebruik. Ik heb dit probleem bij elk brandprog. Iemand een tip
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.