Ga naar inhoud

mu0019

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mu0019

  1. ik heb alle usb poorten al gehad inmiddels, probleem blijft hetzelfde. Configuratie is goed. Hij scant de foto ook wel alleen hij bewaard hem niet, slaat hem op als een zwarte pagina. Ben er eigenlijk helemaal klaar mee. had deze scanner bij de Lidl gekocht, dus zal wel aan het prijskaartje liggen. Ik breng hem terug.Toch maar iets meer geld uitgeven voor een goede scanner. Maar toch bedankt voor de hulp.
  2. heb vandaag negatiefscanner gekocht, SilverCrest, alles geinstalleerd, ook de bijgeleverde software, photoimpression 6. Krijg de foutmelding bij scannen "fail to get image data". Hoe kan ik dit oplossen? via photoimpression kom ik er niet uit namelijk.
  3. heb vandaag negatiefscanner gekocht, alles geinstalleerd, ook de bijgeleverde software, photoimpression 6. Krijg de foutmelding bij scannen "fail to get image data". Hoe kan ik dit oplossen? via photoimpression kom ik er niet uit namelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.