Ga naar inhoud

xlinda

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

xlinda's prestaties

  1. Mijn videocamera maakt MOD bestanden. Ik vind het vervelend omdat Adobe Premiere Pro CS4 het bestanden niet kan openen. En dus kan ik opgenomen film niet bewerken. Wat moet ik doen?
  2. De collega van me vader heeft naar me externe harde schrijf gekeken. En die heeft hem uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. En toen deed hij het weer!! Geen idee hoe dat kan! Wel heel vreemd. Misschien los contact? Maar toch bedankt allemaal voor de hulp en vooral kweezie wabbit!
  3. Zal het programma recover my files helpen? Recover My Files: Herstel uw Bestanden software voor verwijderde bestanden. Herstel geformatteerde harddisks, zelfs nadat Windows opnieuw is geïnstalleerd!
  4. Nu komt er deze melding: CONVERT is niet beschikbaar voor NTFS-stations.
  5. Bedankt voor de hulp tot nu toe. Ik heb gedaan wat je zei. Deze melding kwam er: Toegang geweigerd omdat u niet gemachtigd bent. U dient dit hulpprogramma met benodigde bevoegdheden uit te voeren.
  6. Wat bedoel je met schijfbeheer? Bedoel je deze computer? Ja hij heeft het altijd wel gedaan. En zo oud is hij nog niet. En nu ineens word hij niet meer herkent. Hij staat er wel gewoon bij deze computer. Ik krijg alleen geen toegang. Ik moet hem eerst formatteren zegt hij.
  7. Ik weet niet wat je precies bedoeld. Ik heb niet zo heel veel verstand van computers. Maar ik heb windows vista, bedoel je dat?
  8. lphd-up iomega lphd-up iomega - Google zoeken
  9. Ik heb problemen met mijn externe harde schrijf. Als ik mijn harde schrijf aansluit aan de pc, en ik dan naar deze computer ga komt hij bij onbekend te staan. Dan klik ik op mijn schrijf en komt er deze melding: De schrijf in station G: moet worden geformatteerd voordat u deze kunt gebruiken. Hij is dus waarschijnlijk gecrasht. Met welke manier kan ik er alsnog opkomen? (Bij mijn bestanden komen) ZONDER dat ik hem hoef te formatteren. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.