Ga naar inhoud

Herman De Waegenaere

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Herman De Waegenaere's prestaties

  1. Het werkte aanvankelijk, doch bij het openen van een ander document was het weer zoals vroeger. Het aangehaalde systeem werkt dus enkel per document en moet telkens opnieuw ingesteld worden. Bestaat er geen systeem om die automatische "Amerikaanse" datering definitief uit te schakelen?
  2. Dank voor de aangereikte mogelijkheid, doch 't is dat niet. Wellicht versleten door intensief gebruik. Ik koop een nieuwe.
  3. HEB DIE MUIS AL 3 JAAR. ALTIJD GOED GEWERKT. NU BEGINT ZE TE HAPEREN: BLIJFT ALSMAAR DOOR SIGNALEN HERHALEN. HEB ECHTER OOK CHERRY DRAADLOOS TOETSENBORD. KAN IK ENKEL DE MUIS VERVANGEN OF MOET OOK METEEN HET TOETSENBORD VERVANGEN WORDEN (de beide werden destijds samen geïnstalleerd).
  4. Bij het typen van een datum, bvb. 21 januari 2010 in een tekst en nadien drukken op de toets "enter" , wordt deze datumvermelding automatisch aangevuld met "-01-10", dus de Amerikaanse manier van datering. Hoe kan ik dit uitschakelen? Herman
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.