Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

angeke

Lid
 • Aantal items

  86
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo iEscape , er is geen instelling in de standaard mail app voor mails op te slaan mijn email account is gesynchroniseerd met de computer ,maar vind geen instellingen om die email adressen niet op te slaan. waar kan ik dat ergens vinden ? op de computer gebruik ik windows live mail. heb mijn account op S4 eens verwijderd en terug gezet ,en dan waren die adressen weg .maar nu staan er weeral adressen bij.
 2. ik heb versie 5.0.1 ,en gebruik de standaad email app
 3. hallo , als ik een email wil sturen ,komt er een lijst met email adressen die niet in mijn contacten staat , het zijn adressen van ontvangen emails en verstuurde emails ,maar ik zou die graag verwijderen ,want die staan niet tussen mijn contacten weet er iemand raad ,alle hulp is welkom dank u.
 4. ja via de herstel cd, heb de sfc /scannow test geprobeerd ,maar die geeft dan dat ik terug moet opstarten en de test opnieuw moet uitvoeren .
 5. ik heb geen opstart scherm ,dus kan de test niet uitvoeren
 6. ja ,op de c schijf windows en een back up op de andere schijf.
 7. via de herstel cd-rom ,dan opdrachtprompt ,notepad intikken en dan bestand openen ,zo zag ik de 2schijven
 8. de test met de usb seatool is niet gelukt ,scherm blijf hangen op Free dos ,doet verder niks. heb de pagina van hp ook geprobeerd ,niks is gelukt. en neen kan de laptop niet opstarten in veilige modus.
 9. heb via opdrachtprompt de c schijf kunnen bekijken alsook de backup op 2 de schijf. windows staat in beiden schijven. kan ik van daaruit windows herstellen ? hdd test met seatool gaat nog steeds niet. herstel cd gaat ook nog niet.
 10. de seatool cd start op ,krijg dat een reeks witte woorden op het scherm gaat zeer snel ,en dan direct die gele paarse en dan niks meer het blijf zo staan.
 11. krijg een paar groene letters te zien en ,er onder paarse letters die ik niet kan lezen
 12. hallo , mijn laptop is uitgevallen en wil niet meer opstarten. als ik hem opstart krijg ik dit beeld te zien heb dan de herstel cd geprobeerd maar het lukte niet kreeg dan dit beeld te zien weet er iemand hoe ik windows terug kan krijgen met dank.
 13. hi veng, inderdaad ,heb eens geprobeerd en ja de flexkabel zat totaal los ,en ts gelukt de toetsen doen het weer. dank je voor de goeie raad.
 14. ik kan niet in de bios ,de F2 toets werkt niet. alleen de toets g werkt goed ,alle andere niet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...