Ga naar inhoud

koenengriet

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

koenengriet's prestaties

  1. bedankt voor de hulp,maar heb hem toch maar binnen gedaan in de computerkliniek ,laat wel woensdag eens weten wat ze er mee gedaan hebben,alvast bedankt
  2. geen installatie dvd, pc hp pavillon g7 - - - Updated - - - heb wel nog een oude acer aspire liggen waarmee ik eventueel kan downloaden,.begin beetje hopeloos te worden
  3. heb ter herstel iets geprobeerd in recovery,weet niet meer precies wat,maar nu... windows boot manager zegt dat systeem niet meer kan laden want de hal mankeert moet opstarten via installatie disk zegt hij, maar ik heb dat niet.denk dat ik nu echt in de ...zit??nu verstuurt via tablet
  4. zwart scherm met keuze tussen win 7 of 8bij opstarten. gelijk welke van de twee ik kies start op in win 8. Vind in configuratiescherm wel versie van win.old terug, ben ik daar iets mee?
  5. beste, we zijn op de goede weg. heb idd nog ergens win 7 staan. Heb Easybcd gedownload, krijg bij instellingen win 7 aangevinkt(staat wel bij Default?). Na herstarten zwart scherm met idd keuzemogelijkheid echter na kiezen win 7 start toch weer de proefversie van win 8. Ben blij dat 7 er nog op staat( er is nog hoop). Misschien nog een klein duwtje in de juiste richting en we komen er . Zou ik in dat easybcd win 8 durven deleten? Alvast al bedankt
  6. getracht via 2de partitie op harde schijf, zodat ik de keuze had maar start enkel op in win 8, daar moet er iets mis gegaan zijn. had info gehhaald op de site van ZDN.net over proefversie. Denkt u dat ik er de betalende versie gewoon mag over zettten?
  7. Zou het helpen indien ik vanuit de trial versie win 8 pro erover installeer.hoe kan ik zien als win7 er nog ergens op staat?
  8. heb zondag getracht dual boot op te zetten van win 8 zodat ik de keuze had win 7 of 8 bij opstarten. Blijkbaar toch iets mis gedaan enkel in win 8 proefversie mogelijk. kan ik die proefversie(in Engels) verwijderen en hoe vind ik mijn vorige versie terug?
  9. Page missing, link verandert wel telkens ik hem opzoek
  10. http://speccy.spiriform.co/results/q2qCEOgjCXfbiQmfPM9YC
  11. 1GB ram(of 2 aanbevolen, 128MB VGA RAM of beter 256MB aanbevolen,4GB vrij ruimte op harde schijf, Waar kan ik dit alles terug vinden.heel het boeltje opnieuw geinstalleerd op de D schijf,en weer het zelfde probleem!!
  12. heb toch voldoende ruimte na controle, op acer C staat nog 25.7 GB, en op de D schijf nog 69.8 van de 69.9 GB, dus versta niet goed waar de fout dan zit. Hoe komt het dat er zo weinig weg is van de D schijf ?
  13. blijkt dat ik niet voldoende gb heb,of ram geheugen.Hoe kan ik dat oplossen?
  14. heb corel video studio express2010 gekocht, maar na een 4 tal minuten,soms bijna onidddelijk komt de melding' corel video werkt niet meer,er wordt naar een oplossing gezocht. Er komt echter geen oplossing.Moet ik er terug mee naar de winkel?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.